Program


FŐZŐTANFOLYAM 1.: A vegán táplálkozás alapjai

FŐZŐTANFOLYAM 1.: A vegán táplálkozás alapjai

Alaptanfolyamunkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik most ismerkednek a vegán táplálkozással, és szeretnék megismerni az állati összetevőket tartalmazó alapanyagok helyettesítési lehetőségeinek elméletét és gyakorlatát a süteménykészítés területén is.
 több...

Aktuális előadások



TANFOLYAM IDŐPONTJA: 2018. FEBRUÁR 5. HÉTFŐ, 17.00 - 21.30 KÖZÖTT
TANFOLYAMOT VEZETI: KOVÁCS ZOLTÁN, VEGÁN SÉF, KONYHAVEZETŐ

PROGRAM:
A vegán táplálkozás ismérvei
Anyagismeret
tejtermék, tojás pótlása
Alapanyagok beszerzése
Konyhatechnológiai alapismeretek
Hókifli mákkrémmel
Farsangi fánk baracklekvárral
Kókuszgolyó
Burgonyás tönkölypogácsa
Almás pite
Kókuszos-zabpelyhes felhőcske

* A programváltozás jogát fenntartjuk!

Kövess minket!


Ajánló


Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Interticket
Kultúra Kártya

A Kultúra Kártya szolgáltatásaival a jelenleg alkalmazott legnagyobb kedvezményeket vehetik igénybe a munkáltatók és munkavállalók.

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Tisztelt Ügyfelünk!

Mint a legtöbb weboldal, a Jegy.hu is cookie-kat használ a működéséhez. Tudomásul veszem, hogy az InterTicket számomra releváns, személyre szabott ajánlatokat igyekszik összeállítani, amelyhez számos személyes adatot használ fel. Az adatkezelés szabályait az Adatkezelési Tájékoztatóban megismertem, azokat elfogadom.

Hozzájárulok