Program


Four stars - Janklovics Péter, Kőhalmi Zoltán, Musimbe Dennis, Ráskó Eszter, vendég: Ács Fruzsi

Four stars - Janklovics Péter, Kőhalmi Zoltán, Musimbe Dennis, Ráskó Eszter, vendég: Ács Fruzsi

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. június 23. kedd, 19:30

Az előadás időtartama kb. 130 perc, 1 szünet.

Janklovics Péter

A Dumaszínház társulatának tagja.

A Kisherceg tudósa, a Revizor, járási orvosa, idegbeteg, tolószékes rendező, zeneakadémiai oktató, és a Sziget arca is volt már.

Egy ember, akiben számtalan személyiség találkozik most már a dumaszínpadon is. Színész, humorista, performansz-harcos, kisfilm-hős, és szerethető antihős, alkalmi jelleggel rádiós műsorvezető. Évtizedes színészi tapasztalattal is lámpalázas előadás előtt.

Megmondta: senkiháziak kezében a popszakma, és nem megy ki a Szigetre, inkább üzérkedik a jegyekkel. Susogós melegítő, zsír verda, trikó, fonetikus angoltudás, ő Mr. Prodizsáj, akinek a humorára sem mondhatja senki, hogy nem tetszetős.

A literál zenei stílus nagykövete, a legtehetségesebb Michael Jackson-imitátor Michael Jackson óta.

Kőhalmi Zoltán

A Dumaszínház társulatának tagja.

Ibicsoki Zoltán, meteorbecsapódás-emlékhely, gesztenyével megdobált menyasszony, toló uszály, szotyi-vonal. Aki szereti a stand-up comedy műfaját, annak az előző kifejezések olvastán minden bizonnyal beugrik a Dumaszínház egyik legnépszerűbb humoristájának neve. 

Ahogy szülővárosában, Szentesen sokan ismerik, Kőhalminé Zolika azonban nem a dumaszínpadon kezdte a pályát. A Karinthy-gyűrűvel kitüntetett, pályaelhagyó építészmérnök valójában sosem akart kiállni és beszélni, jól érezte magát a háttérben. Szerencsére, mégis megpróbálta. 
A szomorú bohóc nem is olyan szomorú, hiszen háromgyermekes, boldog családapa és férj, Humorfesztivál-győztes, a műfaj egyik legrutinosabb képviselője. Nem politizál, nem beszél celebekről és nem káromkodik. Sikeres saját estje után a Showder Klub speciális adásában, elsőként készíthetett önálló adást.

Musimbe Dennis

A Dumaszínház társulatának tagja.

Musimbe Dávid Dennisnek hívnak!
Nem egy tipikus hajdúnánási név, édesapám dél afrikai, édesanyám magyar, tulajdonképpen afro magyar lennék! Én itt születtem, de a 31 év alatt hozzászoktam, hogy állandóan „nice to meet you”-val köszönnek nekem. Imádom a meglepődött arcokat, mikor is szembesülnek a ténnyel, hogy hmmm és a csávó beszél magyarul, mondjuk így, hogy itt születtem így nem nehéz…
Értékesítéssel foglalkozom több mint 10 éve, véleményem szerint az egyik legnagyobb személyiség fejlődés a világon! Kiskoromban amúgy hatalmas nagy Jackson Five-os afro hajam volt, az öregnénik imádták fogdosni, simogatni, azóta picit félek az öregnéniktől!!! Szeretem megélni a jelent, és picit hedonista is vagyok! Nagyon!

Ráskó Eszter

A Dumaszínház társulatának tagja.

Pszichológus, Szexuálpszichológus, HR Manager, Szabolcs megye önjelölt üdvöskéje, megrögzött élménykereső, enyhén narcisztikus és szociálisan túl kompatibilis személy. Stresszhelyzetben számos esetben mutatja Tourette szindróma jeleit, gátlástalansággal vegyes figyelmetlensége gyakran sodorja olyan helyzetekbe, melyekből csak órákig tartó smsezéssel tudja kivágni magát. A szinti pop, a trash és Phil Collins megrögzött rajongója, a társas interakciók szibillája, illetve a birtokos jelzős szószerkezetek ásza. Általában ő mondja, hogy rabló támadás, mert az ő hangja mélyebb. 

Ács Fruzsina

Ács Fruzsina a Showder Klub és a Rádió kabaré állandó szereplője. Sok városban járt már, legmesszebbi fellépése Birninghamben volt, bár a repülőút rövidebb volt, mint autóval eljutni Békéscsabára.  A Sziget fesztiválon is előadott, de volt már fellépése könyvtárban is ott is nevetek, csak halkabban.

2016-ban vette a dumaszínház szárnyai alá, azóta is töretlenül koptatja a színpadokat. Humorával szeretné megnevettetni és elgondolkodtatni az embereket, de főként megnevettetni. Egy nő akit szavak nélkül is meglehet érteni (mert hogy tanult jelnyelvet), a hölgy, aki céges rendezvényeken fellépés mellett Quiz levezetést is vállal, a művésznő, akit fellépés után ne próbálj meg megpuszilni (meg amúgy senkit se próbálj így szerintem), a magas lány a tv-ből aki szeret magáról egyes szám harmadik személyben bemutatkozást írni.  

 

GYIK
183 cm

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

Süsü, a sárkány kalandjai

Vidám Színpad

Süsü, a kedves egyfejű sárkány elmenekül családjától, mert apja kitagadta. Miután örök barátságot köt a királyfival, új otthonra talál a…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!