Program


Four stars - Beliczai, Felméri, Szobácsi, Kőhalmi, vendég: Szabó Balázs Máté

Four stars - Beliczai, Felméri, Szobácsi, Kőhalmi, vendég: Szabó Balázs Máté

Four Stars

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 8. csütörtök, 19:30

Az előadás időtartama kb. 2 óra, 1 szünet.


 

A növekvő esetszámok miatt és a fertőzési veszély csökkentése érdekében szeptember 1-től a következő szabályok elfogadását és betartását kérjük nézőinktől, hogy a Dumaszínház-előadások látogatása továbbra is egy biztonságos kikapcsolódási forma maradhasson:

  1.  Kérjük, hogy a helyszíneken érkezéskor használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket.
  2.  Az előadásokat kizárólag tünetmentes dolgozók és nézők látogathatják. A színházak munkatársai jogosultak a nézők hőmérsékletének ellenőrzésére.
  3.   A helyszíneken fokozzák a takarítás gyakoriságát, különös tekintettel a mosdók, pultok, kilincsek fertőtlenítésére és a nézőtér átszellőztetésére.
  4.   A színházak egész területén kötelező a nézők és a dolgozók maszkviselése. (Szabadtéren is, amennyiben nincs lehetőség távolságtartásra.)
  5.  A színházak nézőterére bemenni és azt elhagyni úgy kell, hogy a nézők figyelembe veszik a távolságtartás szabályait és viselik a maszkjukat.
  6.   Kérjük nézőinket, hogy elsősorban online felületeken vásárolják meg jegyeiket! A normál belépők mellett az ún. maszkjegy is elérhetővé vált, amit online tudnak megvásárolni, 300 Ft-os áron.
    (A maszkjegyet a kollégáinknál tudják majd beváltani az egyes előadások előtt, a helyszíneken.)Köszönjük az együttműködést, kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

Meg se kínáltak-Bödőcs Tibor könyve alapján

6SZÍN

Kocsmaária sok nevetéssel és sírással. - A szerző többször is nyilatkozta, hogy “Thuróczy Szabolcs hangján szól a fejében Oszkár”. Az…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!