Program


Folk&Roll a természetért - Jótékonysági est

Folk&Roll a természetért - Jótékonysági est

A Folk&Roll társulat megszólítja a Békés megyében élőket, hogy tegyenek valamit, amivel viszonozhatják a természetnek, azt, amit eddig kaptak tőle. Műsoraikban korszerű hangzásvilágba ágyazva jelenítik meg a magyar nép táncait, mint a magyar kultúra egyik alappillérét, ugyanakkor a nemzetiségeink folklórkincséből is merítenek.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 14. péntek, 19:00

A Folk&Roll egy 4 fős, néptáncosokból álló Békés megyei társulat. Műsoraikban korszerű hangzásvilágba ágyazva jelenítik meg a magyar nép táncait, mint a magyar kultúra egyik alappillérét, ugyanakkor a nemzetiségeink folklórkincséből is merítenek. A társulat vallja: számtalan érték van körülöttünk, mint a természet, vagy a kultúránk. Mind a kettőre lehet féltve tekinteni. A kultúránkra, a hagyományainkra is mondják, hogy őrizni és ápolni kell. Erre jönnek a válaszok, hogy nincs egyedül és nem is beteg. A Folk&Roll hiszi, hogy a hagyományainkat leginkább meg kell ismerni, meg kell tanulni és ezek után meg kell élni, hogy az életünk részévé válhasson. Ezáltal lehetünk büszkék rá, és érezhetjük jól magunkat úgy, akik vagyunk.

A kultúránk mellett, a természet is hasonló „cipőben jár”: Bár körülvesz és éltet bennünket, ma már nem ismerjük, és úgy tűnik, mintha csak „Ő” lenne értünk. A természeti értékek védelme nem csak örökségvédelem, de a jövő generáció jó életminőségének garanciája. A globális környezeti problémákat itt, helyben tudjuk a leghatékonyabban megoldani. Ehhez nincs másra szükség, mint a helyi identitás erősítésére, akár a kultúra, akár a természet értékeinek megőrzésén keresztül.

Épp ezért gondolta a társulat, hogy ezt a két értéket egymás mellé állítva szólítja meg - elsőként saját otthonukban - a Békés megyében élőket -, hogy tegyenek valamit, amivel viszonozhatják a természetnek, azt, amit eddig kaptak tőle.

Ajánlatunk


10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben az EDDA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna megajándékozza a koncertre látogatókat.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Kövess minket!


További ajánlataink


Szentpéteri Csilla & Band - “Mojito” koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten! Vendég: Carolyn Zhang Yu koloratúrszoprán

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!