Program


Fesztivál Plusz Varázslatos Győztesek
2

Fesztivál Plusz Varázslatos Győztesek

A XIII. Budapest Cirkuszfesztivál győztes produkciói januártól a Fővárosi Nagycirkusz porondján! Nemzetközileg elismert artistaművészek, kirobbanó sikerű előadások a manézsban: Fesztivál+ – Varázslatos győztesek január 18-tól március 15-ig a Fővárosi Nagycirkusz műsorán!
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 15. vasárnap, 11:00

 

A Fővárosi Nagycirkusz XIII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál lenyűgöző versenyprodukcióiból összeállított tavaszi műsora a felszabadult vidámságról szól! Hogy ne engedjünk a latyakos szomorúságnak és a csizmánk nyomán cuppogó komorságnak, hanem ilyenkor is vegyük észre a színeket és a mosolyokat, a fényt és a tavaszt!

Az előadást a Fővárosi Nagycirkusz szakmai vezetője, Graeser József rendezi, aki 1966-ban kezdte pályafutását. A műsor zenei aláfestését a Szakál László vezette zenekar szolgáltatja, a színek kavalkádjáról a látványos fényjáték mellett a Fővárosi Nagycirkusz professzionális táncművészekből álló tánckara gondoskodik. A borúból a derűbe a Fényhajlító, vagyis Maka Gyula kalauzolja át a nézőket, akik varázslatos levegőszámokat, bohócokat, gúlaszámot, szédületes gyorsaságú zsonglőrt, balettet lóháton és még megannyi csodát élhetnek át.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

MŰVÉSZETEK HÁZA GÖDÖLLŐ Helyszín: Színházterem Esemény kezdése: 2024. 05. 02. (csütörtök) 19.00 Jegyár: Kedvezményesen 04.21-ig 7.900 Ft utána 8.900 Ft

Kövess minket!


További ajánlataink


Nemanja Radulović & Double Sens - világhírű hegedűművész koncertje Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Világraszóló népszerűségét minden sablont és konvenciót mellőző eredeti egyéniségének köszönheti. A világhírű hegedűművész bátor művészi szabadsággal szólaltatja meg a műsorára…

Spiró György: Szappanopera

Angyalföldi József Attila Művelődési Központ, Szentendrei Teátrum, 6SZÍN

Ki a zsidó? Mi az, hogy zsidó? Budapesten, egy Holokauszt-kárpótlási ügynök csönget be egy nőhöz. A darab olyan tabukat tör…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!