Program


Fenyő Mikulás az Erkelben - Fenyő Miklós ünnepi koncertje

Fenyő Mikulás az Erkelben - Fenyő Miklós ünnepi koncertje

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 6. hétfő, 21:00

Fenyő Mikulás az Erkelben 

Vagy ha jobban tetszik, idén a Mikulás hozza a Fenyőt! 

 

Fenyő Miklós év végi ünnepi koncertjét, ezúttal egy különleges, régmúltra visszatekintő helyszínen, az Erkel színházban rendezi meg, december 6-án, stílusosan Mikulás napján! 

Azon a színpadon, ahol utoljára, pontosan 30 évvel ezelőtt lépett fel, akkori nagy felfedezettjével, Szandival. Így nem tekinthető véletlennek, hogy az idei, jubileumi koncert egyik sztárvendége is Szandi lesz. 

Ahogy azt már Fenyőnél megszokhattuk, az idei ünnepi esemény is tele lesz meglepetésekkel, mint például Szandi testvére,Pintácsi Viki is ott lesz a színpadon, aki a legendás 30 évvel ezelőtti koncerten is fellépett. Az est vendége még Jáger Gyula, akinek hangja és stílusa kísértetiesen hasonlít Flipper Öcsiére. De természetesen ott lesz az elmaradhatatlan Fenyő Gyöngye zenekar, a Rumbabák vokál és persze az ellenálhatatlan Jampi Angyalok tánckar is. 

Fenyő Miklós több mint 50 éves pályafutásának, több mint 400 dala, ha nem is fér bele a különleges ünnepi estébe, de biztosra vehető, hogy a néhol meghitt, ünnepi hangulat mellett, fergeteges, kihagyhatatlan és táncra csábító örökzöld slágerek sokasága is felcsendül. A Csókkirály, a Hotel Menthol, a Csavard fel a szőnyeget, vagy éppen a Made in Hungária is felkerül a Mikulás és kedvenc krampuszai varázs szánjára, pontosabban színpadára.

 

VIP csomag tartalma:

- kiemelt VIP ülőhelyek

- külön biztosított VIP bejárat

- Részvétel a koncert utáni VIP fogadáson és pezsgős koccintáson

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Süsü, a sárkány kalandjai

Vidám Színpad

Süsü, a kedves egyfejű sárkány elmenekül családjától, mert apja kitagadta. Miután örök barátságot köt a királyfival, új otthonra talál a…

akár -20%
Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Jegyvásárlás

Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!