Program


Fele Királyság – Esti Mashup (NKA koncert)
3

Fele Királyság – Esti Mashup (NKA koncert)

Egy ködös hajnalon – a felnőtté-válást elkerülni vágyó – muzsikusok nosztalgiázva gondoltak vissza gyermekkoruk kedvenc mese-főcímzenéinek felejthetetlen dallamaira. A nosztalgia hevében elhatározták, nem hagyják az enyészet kegyetlen karmai közé jutni eme alkotásokat. Azzal sarkon fordultak és nyomban megalkották az új műfajt, melynek neve: Esti Mashup.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 13. kedd, 20:00

A zenészek zeneakadémiát végzett muzsikusok, akik a komolyzenei igényesség mellett a jazz szabadságát és az örömzenélés spontán energiáit is fontosnak tartják, így rendszeresen muzsikálnak neves komolyzenei és könnyűzenei produkciókban egyaránt; Mint a Nemzeti Filharmonikus Zenekar, a Dohnányi Zenekar, a Fugato Orchestra, az InFusion Trio, vagy a Búgócsiga Zenede.  Az együttes tagjai a legnagyobb hazai és külföldi tehetségkutató műsorokban is sikerrel szerepeltek.

A műsor elsősorban ötletesen kitalált, műfajokon átívelő feldolgozásokból, paródiákból áll, amelyekben mai köntösbe bújtatva régi mesefilmek főcímzenéi köszönnek vissza. Ezek mellett a zenekar lendületes saját számai is elhangzanak, amelyek egyszerre virtuózak és szórakoztatóak.

Az együttes első lemeze 2012 őszén jelent meg, Esti Mashup címmel.

A Mashup angol szó, keveréket jelent. A zenében olyan művekre használják, amelyekben két, vagy több létező szám sávjai vannak összekeverve egymással, például az egyik szám éneksávja egy másik szám kíséretével. A Fele Királyság mesehősök karaktereit, jeleneteket, főcímek dallamait vegyíti egy-egy számon belül is, amelyből izgalmas és humoros találkozások születnek, zeneileg és színpadi showként is.

Zenekar:

Farkas Izsák – elektromos hegedű, ének

Simkó-Várnagy Mihály – elektromos cselló, ének

Alpár Balázs – billentyűk, ének

Weisz Nándor – dob

A program az NKA, Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program támogatásával valósul meg.

 

Tájékoztató a Lóvasúton megvalósuló rendezvények részvételi feltételeiről:

A 194/2021. (IV.26.) Kormányrendeletnek megfelelően, valamint a helyszínt üzemeltető MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. belső rendelkezései és külön szabályai alapján a kulturális eseményeken  azon koronavírus ellen védett személyek, valamint felügyeletük alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek vehetnek részt, akik ezt védettségi igazolvánnyal tudják igazolni! A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány (plasztik kártya, applikáció) és a személyazonosságot igazoló hatósági igazolvány egyidejű bemutatásával és ellenőrzésével a belépéskor történik. Kérjük a látogatókat, hogy a gyors, torlódásmentes bejutást segítsék az igazolványok előkészítésével. Az ellenőrzés a beléptetés idejét meghosszabbíthatja, kérjük, hogy lehetőség szerint korábban érkezzenek a helyszínre!

 

A ruhatár zárva tart.

 

Rendelkezésre állnak kézfertőtlenítő állomások, valamint a színházteremben ritkított széksorokkal, nagyobb távolságban foglalhatnak helyet egymástól a látogatók. 

 

Kérjük, hogy aki betegnek érzi magát, ne jöjjön el az eseményre, ezzel elkerülve nézőtársai egészségének és az esemény biztonságos lebonyolításának veszélyeztetését. 

Jelen szabályozás a járványügyi kormányzati rendelkezések függvényében változhat, kérjük folyamatosan figyelje a Lóvasút és a MOMkult kommunikációs csatornáit!

Ajánlatunk


Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Kövess minket!


További ajánlataink


ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

Cseh Tamás arról énekelt valaha, hogy azt hittük, a dalokban angolul kimondják azt, amit magyarul nem tudunk, de nem így…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!