Program


FAZIOLI Estek-Michael Wollny (D)

FAZIOLI Estek-Michael Wollny (D)

„A zongora igazi mestere: Wollny nevét méltán említhetjük együtt olyan fenoménekkel, mint Keith Jarrett, Chick Corea, Herbie Hancock, Brad Mehldau, Stefano Bollani és Paul Bley. Mesteri technika, szertelen fantázia, fegyelem és a kreatív káosz iránti tehetség, érzékenység és esztétikum: mindent tud, amit a tökéletes jazz zongoristától elvárhatunk:” Frankfurter Allgemeine…  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 9. péntek, 21:00

„A legnagyobb (jazz) zenészegyéniség, akit Albert Mangelsdorff óta Németország produkált.” Hamburger Abendblatt

AZ 1978-as születésű Michael Wollny egyike Németország nemzetközileg legsikeresebb jazz zongoristáinak, aki egyszerre zenei újító, rendhagyó gondolkodó és igen népszerű személyiség is. Zongorajátéka senkiéhez sem hasonlítható, védjegyei a kiszámíthatatlanság, a mindeddig soha nem hallott dolgok folytonos keresése, a bátorság, hogy teljesen a pillanatnak szentelje magát, s hogy a legváratlanabb hangokat azonnal magától értetődővé tegye. Késztetése, hogy folyton-folyvást újradefiniálja önmagát úgy a hangok, mint a kompozíciók vonatkozásában; ez az, ami a ’zongora igazi mesterévé’ avatja. A meghökkentő call it [em] címmel 2005-ben, az ACT kiadónál megjelent bemutatkozó albumának elsöprő sikere óta Michael Wollny rendszeresen hozza izgalomba a közönséget megannyi szóló, duó, trió, vagy éppen kimondottan nagy létszámú projektjével, mint amilyen például a hr-bigbanddel ’kibővült’ triója, a Wunderkammer XXL volt.

Az Opus látogatói Wollnyt eddig két ízben hallhatták-láthatták a klub színpadán: 2014 végén a szaxofon német nagymesterével, Heinz Sauerrel adott felejthetetlen duókoncertjén, idén pedig Andreas Schaerer Out of Land projektjének a Budapesti Tavaszi Fesztiválra szervezett fergeteges sikerű világpremierje alkalmából. Mostani szólóhangversenye minden bizonnyal az Opus FAZOLI-Estjeinek egyik kiemelkedő eseménye lesz.

Közreműködik:

Michael Wollny - zongora

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Meg se kínáltak-Bödőcs Tibor könyve alapján

6SZÍN

Kocsmaária sok nevetéssel és sírással. - A szerző többször is nyilatkozta, hogy “Thuróczy Szabolcs hangján szól a fejében Oszkár”. Az…

De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!