Program


FAZIOLI Estek-Marco Mezquida (E)

FAZIOLI Estek-Marco Mezquida (E)

A spanyol szaksajtó, koncertszervezők, a közönség és a zenésztársak között is teljes az egyetértés azt illetően, hogy Marco Mezquida hosszú ideje az egyik legragyogóbb és legígéretesebb zenész, aki a spanyol zenei színtéren feltűnt és kétségkívül egyike azoknak, akik a világ bármely színpadán megállják a helyüket.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 21. péntek, 21:00

Mezquida zeneszerzőként, zongoraművészként és zenekarvezetőként egyaránt kiemelkedő. Zenéjének sokszínűsége olyan, mintha DNS-ében Jarrett, Schubert, Evans, Rahmanyinov vagy Bley génjei alkotnának gyönyörű, eklektikus keveréket.

Marco Mezquida 1987-ben született, zenei tanulmányait nyolc évesen kezdte, diplomáját 2009-ben szerezte meg az Escola Superior de Música de Catalunya hallgatójaként, ahol Albert Bover, Lluís Vidal, Agustí Fernández Coll és Juan Ramon de la Rubia tanítványaként jazz-improvizációt, klasszikus és a kortárs zenét egyaránt tanult. A Katalán Jazz-zenészek Szövetsége két egymást követő évben is (2011 és 2012) őt választotta az Év Zenészének.

A Barcelonában élő Mezquida a katalán jazz egyik legaktívabb zongoristája, aki sidemanként 17 CD-n működött eddig közre, négyet pedig zenekarvezetőként jegyez. Jelentős spanyol zenekarok tagjaként, saját formációival, illetve szólóban 4 kontinens több mint 20 országában lépett már fel nagy sikerrel. Az Opus Jazz Club közönsége 2014-ben a Giulia Valle Group tagjaként, tavaly pedig a Joan Vidal Sextettel hallhatta őt.

Közreműködik:

Marco Mezquida - zongora

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Kövess minket!


További ajánlataink


Dvořák: Stabat Mater

Vasas Székház Díszterme

Dvořák Stabat Mater című műve egy mélyen megindító vokális és zenekari mű, mely alapját a középkori latin himnusz, a "Stabat…

Ments meg, szerelem! Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Nyolc ember mulatságos és megható találkozása az online térben a pandémia idején. Musicalvígjáték a félreértésekről és a válságon győzedelmeskedő szerelemről.

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!