Program


Farkas Róbert és az Óbudai Danubia Zenekar / Előhang 18:30 / FELFEDEZÉSEK

Farkas Róbert és az Óbudai Danubia Zenekar / Előhang 18:30 / FELFEDEZÉSEK

A Felfedezések sorozat e hangversenyén is fiatal művészekre figyelhetünk fel. Fiatal a magyar karmester, és fiatal a két szólista is, akik teljesítményükkel azt példázzák, hogy az európai klasszikus zene remekei más kultúrák hagyományában nevelkedett muzsikusok számára is elsajátíthatók.



 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 4. vasárnap, 19:30

Az ózdi születésű Farkas Róbertet külföldön egyelőre inkább ismerik, mint idehaza. A budapesti Zeneakadémia karvezetés szakának elvégzése után Berlinben, a Művészeti Egyetemen fejezte be tanulmányait 2012-ben, majd a Staatsoper Unter den Linden korrepetitora lett. Ugyancsak Berlinben figyelt fel 2013-ban munkájára Fischer Iván, aki mellett asszisztenseként dolgozik a Berlini Konzerthaus Zenekaránál, illetve a Budapesti Fesztiválzenekarnál. A jelenleg Berlinben élő fiatal karmester olyan együtteseknél vendégszerepelt, mint a Berlini Szimfonikus Zenekar, a Luzerni Fesztiválzenekar, a Philharmonisches Kammerorchester Wernigerode, a Collegium Musicum Pommersfelden Iifjúsági Zenekar és a Szombathelyi Szimfonikus Zenekar.
Beethoven Hegedűversenyének szólistája, Mohamed Momo Hiber Párizsban született, s a Conservatoire növendéke volt Svetlin Roussev osztályában, később Madridban tanult, a Zsófia Királyné Zeneművészeti Főiskolán. Nemzetközi versenyeken szerepelt sikerrel, Daniel Barenboim meghívására részt vett a West-östlicher Divan Zenekar munkájában.
A Brahms B-dúr zongoraversenyében pódiumra lépő Pallavi Mahidhara hindu családban született indiai-amerikai állampolgár, aki a philadelphiai Curtis Institute-ban tanult. Koncertezik az Amerikai Egyesült Államokban és Európában, több nemzetközi versenyen nyert díjat, és Marlborótól Verbier-ig számos jelentős fesztiválon vendégszerepelt.

Az Európai Unió Kreatív Európa programjának társfinanszírozásával.

Műsor:

Beethoven: Hegedűverseny, op. 61
Brahms: B-dúr zongoraverseny, op. 83

Vezényel: Farkas Róbert

Közreműködők:

hegedű: Mohamed Momo Hiber
zongora: Pallavi Mahidhara

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Kövessen minket!


További ajánlataink


MAGYAR MENYASSZONY

Magyar Nemzeti Múzeum

Hogyan változott a nők szerepéről alkotott képünk az elmúlt 500 évben? Találja meg saját válaszát a Magyar Menyasszony című kiállításon!

akár -20%
Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Jegyvásárlás

Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!