Program


EurOpus / Darrifourcq – Hermia – Ceccaldi (FR/BE)
2

EurOpus / Darrifourcq – Hermia – Ceccaldi (FR/BE)

Nyers energia és lobogó intenzitás határozza meg azt a tünékeny élményt, amelyet Manuel Hermia, Valentin Ceccaldi és Sylvain Darrifourcq hoz létre új koncertprogramjában. A francia-belga trió a szaxofon, cselló és dob lehetőségeit a végsőkig kihasználja: nem szűnő lelkesedéssel jutnak el a vonó minimalista csikordulásaitól a forgószélszerű hangörvényekig.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 30. szerda, 20:00

Közreműködik:

Manuel Hermia - szaxofon, fuvola, bansouri
Valentin Ceccaldi - cselló
Sylvain Darrifourcq - dob

“A Hermia, Ceccaldi és Darrifourq hármas hihetetlen zenei élményt közvetít. Leckét adnak arról, hogyan lehet ötvözni a nyers és hangos kitöréseket az apró nüanszokkal, a meglepetést okozó váltásokat a gyönyörű lírai passzázsokkal… Minden, amit itt hallunk, frissítően hat.” (Thierry Quénum, Jazzman)

“Európa egyik legizgalmasabb együttese.” (Tony Dudley-Evans, London Jazz News)

“Zenéjük maga a pillanatban rejlő spontaneitás, energia és lelkesedés” (Nicolas Dourlhès, Citizenjazz.com)

Nyers energia és lobogó intenzitás határozza meg azt a tünékeny élményt, amelyet Manuel Hermia, Valentin Ceccaldi és Sylvain Darrifourcq hoz létre új koncertprogramjában. A francia-belga trió a szaxofon, cselló és dob lehetőségeit a végsőkig kihasználja: nem szűnő lelkesedéssel jutnak el a vonó minimalista csikordulásaitól a forgószélszerű hangörvényekig. Sylvain Darrifourcq szokatlan hangkeltő eszközei tökéletesen rímelnek Valentin Ceccaldi kreatív csellójátékára, mely egyszerre dallamos, harmonikus és perkusszív. A kettejük által alkotott zenei szövetet Manuel Hermia lehengerlően költői szaxofonjátéka juttatja katartikus magasságokig.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Kövess minket!


További ajánlataink


Vígszínház jegyelővét!

Vígszínház, Pesti Színház, Házi Színpad

Elindult a jegyértékesítés a Vígszínház 2024. júniusi előadásaira!

NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!