Program


ETRC Hungaroring - Hétvége (szombat-vasárnap)

ETRC Hungaroring - Hétvége (szombat-vasárnap)

2017. augusztus 26-án és 27-én a Hungaroringen ismét megrendezésre kerül az FIA Kamion Európa-bajnokság és Fesztivál Kiss Norbi kétszeres Európa-bajnok kamionversenyzőnkkel.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 26. szombat, 8:00

Az izgalmakban bővelkedő kamionverseny mellett két különleges betétfutammal is várjuk Önöket: a legnagyobb szenzációként ismét érkezik hozzánk aBlancpain GT Sprint Seriesluxusautó kavalkádja, valamint a szintén Lamborghini-ket, Bentley-ket, Ferrari-kat felsorakoztatóBlancpain GT Sports Clubmezőnye is, ami garancia a kiváló versenyekre.

Mindemellett leszkamionkorzóis, ahol megannyi kamion vonul fel a mogyoródi versenypályán, valamint különlegességként a látogatókbepillantást nyerhetnek a paddockbanzajló munkálatokba, kulisszatitkokba is a futamok között. Sőt még kedvencüket is elcsíphetik egy fotóra, aláírásra.

A fordulatokban gazdag futamok mellett idén isszínes családi- és gyerekprogramokkalvárjuk a kilátogatókat, így mindenképpen érdemes lesz családjával érkeznie a versenypályára, ahol aszórakoztató játékok és freestyle extrémsport bemutatók igazi fesztiválhangulatot teremtenek majd.

Ajánlatunk


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Napfonat koncert Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Az idei első koncertet a Várkert Bazár szabadtéri színpadán egy különleges energikus, ütős hangszerekkel kiteljesedő női a cappella együttes, a…

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!