Program


Ethnofil, Nunki Bay Starship
2

Ethnofil, Nunki Bay Starship

Ethnofil: Dallamos, pszichedelikus, hol könnyed, hol pedig vaskos hangzású, világzenéből indult, ma már organikus post-pop.
Nunki Bay Starship: Pop - funk - soul tengely körül keringő pszichedelikus felhangok, elektronikával tűzdelt hangszerelés, némi jazzel és hip-hoppal fűszerezve.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 29. szombat, 20:00

Ethnofil, Nunki Bay Starship

Ethnofil

Dallamos, pszichedelikus, hol könnyed, hol pedig vaskos hangzású, világzenéből indult, ma már organikus post-pop. Az Ethnofil koncertjein vehemens energiák, érzékeny melódiák és émelyítő elektronika járnak törzsi táncot az őket hallgatók végtagjaival. A korábban A38 Talentometer fődíjas csapat legújabb nagylemeze Azimut címmel jelent meg tavaly októberben, majd élőben az Akvárium klubban debütált. A hazai zeneipar egyik legnagyobb export potenciáljával rendelkező együttes rendszeresen turnézik Franciaországban, 2020 tavaszán Nyugat-Európai, majd Ausztrál turnéján mutatja be új lemezét. A címadó Azimuth c. videóklipjüket az idei Klipszemle legjobb rendezésére jelölték

Viola Okos - ének,hegedű / vocal, violin
Fanni Zahár - szaxofon, fuvola / sax,flute
András Weil - billentyűk / keys
Őrsi András - scratch/sampler
Levente Kocsis - basszusgitár / bassguitar
Gergely Okos - dobok / drums


Nunki Bay Starship

Pop - funk - soul tengely körül keringő pszichedelikus felhangok, elektronikával tűzdelt hangszerelés, némi jazzel és hip-hoppal fűszerezve. A magukat multidimensional brain-pop jelzővel meghatározó kvartett 2017 tavaszán debütált élőben. 2018 októberében elkészült az első videóklip a Fallin’ Free című dalhoz, mely előfutára volt az egy hónappal később megjelenő Magnetic Resonance Imagination címen bemutatkozó kislemeznek. Az EP koronája a stop motion technikával készült videóklip, a magányos űrhajós történetét elmesélő MRI. Alig fél évvel később, 2019 tavaszán mindezt követte az első nagylemez, a Sigma Sagittarii.

Az LP anyagával már több különböző színpadon megajándékozták a közönséget, és mindenhol szerető fülekre találtak. Így jutottak el az Akvárium Klubba Antonia Vai előzenekaraként, de játszottak a 30Y és az Anomalie Live Band előtt is. 2019-ben olyan kis- és nagyfesztiválon is bemutatták a lemezüket, mint a Művészetek Völgye, Campus, Fezen, Kolorádó vagy UbikEklektik.

Dorothy Tóth - vocals, violin
Szilvia Várnai - keys, backing vocals
Mátyás Pesti - bass
Ákos Huszár - drums, backing vocals

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!