Program


Eric Assous: Mesterhármas (színmű)
4

Eric Assous: Mesterhármas (színmű)

Néhány évnyi boldog közös élet után egyszer csak a férjnek eszébe jut,hogy itt az ideje bevallani néhány félrelépését…Nem nagy ügy,ilyesmi minden párkapcsolatban előfordul – a felesége pedig könnyelműen lépre megy... És ezzel elindítja a kölcsönös gyanúsítgatások, a féltékenykedések lavináját!

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 28. szombat, 19:00

Eric Assous: Mesterhármas
színmű

Az őszinteséggel nem árt vigyázni. Főleg a házasságban. Vegyük például  Maxime és Jeanne esetét, Vagyis a Mesterhármas alapproblémáját. Néhány évnyi boldog  közös élet után egyszer csak a férjnek eszébe jut,hogy itt az ideje bevallani néhány félrelépését…Nem nagy ügy,ilyesmi minden párkapcsolatban előfordul – a felesége pedig  könnyelműen lépre megy…  És ezzel elindítja a kölcsönös gyanúsítgatások, a féltékenykedések lavináját! Tudjuk jól, egyetlen hazugság sincs következmények nélkül, mint ahogy egyetlen igazság sem teljesen veszélytelen. A bizalom egyszerre illúzióvá foszlik. Márpedig a házasságban nélkülözhetetlen az illúzió…

Jennane férje szemére veti hűtlenségei sorát, amit Maxime készséggel beismer, azzal a feltétellel, ha az asszony is őszinte vele. De a feleség mindössze egy kapcsolatáról számol be, ami csupán kilenc hónapig tartott és éppen ez a tény nyugtalanítja a férfit. Egyetlen versenytárs sokkal veszedelmesebb, mint tucatnyi alkalmi szerető… Vajon ki lehet az, aki betolakodott kapcsolatukba? … Az első számú gyanúsított természetesen, a szomszéd, Claude. Nem habozik – meghívja magukhoz a ház barátját…

Magyarországi színpadi jogok: Hofra Színházi és Irodalmi Ügynökség.

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Kövessen minket!


További ajánlataink


MAGYAR MENYASSZONY

Magyar Nemzeti Múzeum

Hogyan változott a nők szerepéről alkotott képünk az elmúlt 500 évben? Találja meg saját válaszát a Magyar Menyasszony című kiállításon!

Két házaspár összeül, hogy egyszer s mindenkorra rendezzék fiaik konfliktusát. A találkozó vitába torkollik, felfedve minden szereplő valódi arcát.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!