Program


Ennio Morricone

Ennio Morricone

Ennio
olasz dokumentumfilm, 156 perc, 2021
angol és olasz nyelven magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 2. hétfő, 12:30

Rendező: Giuseppe Tornatore
Szereplők: Quentin Tarantino, Clint Eastwood, Terrence Malick

 

Az Ennio Morricone egy 2021-es olasz dokumentumfilm a 2020 nyarán, 91 évesen elhunyt zeneszerzőről. Rendezője az a Giuseppe Tornatore, aki többek között az Oscar nyertes, Cinema Paradisót is készítette. Ekkor dolgozott először a maestróval, együttműködésük pedig további 12 alkotásban folytatódott, így közel 3 évtizednyi munkakapcsolattal és néhány korábbi dokumentumfilmmel a háta mögött nem alaptalanul vágott bele a 156 perces életrajzi megemlékezésbe. Az alkotás körbevezet minket a Sergio Leonéval való legendás zenéktől az Aljas nyolcasig, amellyel Quentin Tarantino nemcsak, hogy először használt komponistát, mindjárt Oscar-díjassá tette az olasz ikont, aki korábban már rendelkezett életműdíjjal is. A dokumentumfilm betekintést nyújt Morricone világkörüli turnéiba, miközben olyan megszólalók sztorizgatnak a rendezőn kívül, mint Tarantino, Clint Eastwood, Oliver Stone, Hans Zimmer, Barry Levinson, Dario Argento, Quincy Jones, Bruce Springsteen vagy John Williams.

Forgalmazó: Pannonia Entertainment

Ajánlatunk


zenés party két részben

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

Kövess minket!


További ajánlataink


NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

Egy, kettő, három Szép

Átrium

Norrison bankigazgatónak egy óra áll a rendelkezésére, hogy csodát tegyen. Pártfogoltja választottjából kell decens üzletembert varázsolnia, felépítve egy új világot.

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!