Program


Élj otthonosan! - nyitott táncóra Grecsó Zolival

Élj otthonosan! - nyitott táncóra Grecsó Zolival

Érzékenyítő program a testtudat, a kinesztetikus intelligencia, a reziliens működés és a proprioceptív érzékelés fontosságáról

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 25. csütörtök, 18:00

,,A delphoicától jóslást kértek az emberek, a jövőjükre, a sorsukra voltak kíváncsiak. A jós azt felelte: ismerd meg önmagadat, és tudni fogod a sorsodat. Mert a sorsod te vagy. Nem külső erők uralkodnak rajtad, az istenek benned vannak, és jellemed, személyiséged alakítja, formálja jövődet. Változtass magadon, és változni fog a sorsod is. Fogadd el magadat, és el tudod majd fogadni sorsodat is." (Popper Péter)

Kurzusom központi témája a testtudat. A tudat, hogy van, a tudat, hogy engedelmessé tehető.

A kurzuson minden alkalommal mást és mást élhetünk meg önmagunkról, hiszen minden alkalommal különböző nézőpontból indul a közös munka.

Ahhoz, hogy közelebb kerüljünk saját testünk jobb és pontosabb megismeréséhez és megértéséhez, először is tisztába kell kerülnünk az emberi test anatómiai és biomechanikai ismérveivel, hiszen az önismeret a pszichológiai és a szomatikus működésünk feltérképezésével kezdődik. Már az is nagyon sok információval bír, ha megfigyeljük, hogyan állunk hiszen a testtartás dinamikus fejlesztésének rengeteg előnye van. A jobb tartás növeli a test hatékonyságát, csökkenti a kötöttséget mind mentális, mind fizikai szinten, mivel a fizikai feszültség és kimerültség automatikusan negatív hatással van a hangulatra és az élethez való általános hozzáállásra.

Ha fizikailag felkészültek vagyunk, sokszor legyőzhetetlennek tűnő nehézségeken is könnyűszerrel felül tudunk kerekedni. Az energiával telt test önbizalmat áraszt, a megnövekedett koordinációs és megfigyelési képesség segít a táncban is hatékonyabban fejlődni, de a mindennapi életben is jelentkeznek pozitív hatásai.

Az érzések a testben laknak, de akkor miért próbáljuk mi, emberek évezredek óta annyira görcsösen elnyomni a gondolatot is, hogy egy testben élünk? Albérlőknek hisszük magunk, pedig ez az otthonunk!

A meghatározott létszám miatt érdemes minél hamarabb beszerezni a jegyeket.

A program a nagyon hangulatos szabadtéri részen lesz, rossz idő esetén pedig beltéren kerül megrendezésre.

Az órára mindenképpen szükség lesz egy benti kényelmes cipőre!

Előképzettség nélkül várunk mindenkit!

Ajánlatunk


Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach örökkévalóságot idéző művei mellett Felix Mendelssohn örökszép hegedűversenyét adják majd elő.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Két házaspár összeül, hogy egyszer s mindenkorra rendezzék fiaik konfliktusát. A találkozó vitába torkollik, felfedve minden szereplő valódi arcát.

akár -20%
Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Jegyvásárlás

Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!