Program


Életmódváltó Klub - Őszi évadnyitás

Életmódváltó Klub - Őszi évadnyitás

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 3. szombat, 17:00

Veres Mónika asztrozófus éves előadása
Veres Mónika egy órás előadása az aktuális égi helyzetről, kiemelten az őszi és a téli időszak lehetőségeiről, feladatairól. Valamint arról, vajon mi jön azután, mi vár ránk jövő tavasszal? Milyen kardinális változás előtt áll a világ és miért? Mit tegyünk, hogy a legjobb kimenetelre tudjunk hangolni magunkat és ez lépjen be az életünkbe? Mert mindig van magas szintű megoldás! Sőt, az idei télben van egy kivételesen jó erőgyűjtési lehetőség a Mars különleges mozgása révén.

KARAKÜRT koncert
Vörösmarti Imre - dalszerző, buzuki, ének
Vörösmarti Anikó - ének
Régi fának új hajtásaként a Karakürt zenekar a magyar szellemi hagyomány útját járja, de a jövő felé tart. Tengely Föld és Ég között, híd múlt és jövő között. Vörösmarti Imre, a Vazul Vére Rockopera (és további zeneművek) szerzője hívta életre a Karakürt hangzásvilágát és szellemiségét feleségével, Vörösmarti Anikóval (videóművész) együtt. Zenéjük gyógyító és lelkesítő.

Dávid Júlia festőművész kiállítása
A magyarság őserőt hordoz, mely nagyon sok viharos történelmi kort élt meg. Ennek az őserőnek az újra feltárása és beépítése a festményeibe küldetésévé vált. A népmesék, mondák motívumai, a sámánok és táltosok örök ősi hite, a letűnt civilizációk, vándorló népcsoportok színes világa elevenedik fel. Alkotásai elsősorban a népi értékek kincsestárából merítenek.

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Kövess minket!


További ajánlataink


NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!