Program


Electrify vol. 13 // Zs (US), Horse Lords (US), Cloud Becomes Your Hand (US)

Electrify vol. 13 // Zs (US), Horse Lords (US), Cloud Becomes Your Hand (US)

A tizenharmadik Electrify a keleti parti avant-garde színtér új generációjának krémjét mutatja be. Fellép a szívós, zavarba ejtően céltudatos elektronikus zaj rockot játszó, brooklyni Zs, a nyugat-afrikai zenét, a folkot és art rockot vegyítő Horse Lords és a punk-rock alapjait izgága gyerekdalokká csavaró Cloud Becomes Your Hand.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 8. szombat, 20:00

A Zs 2000-es alapítását követően szinte azonnal a még aranykorát élő new yorki underground színtér kiemelkedő zenekarává lépett elő. Saját múlttal, jelennel és jövővel rendelkező nyelvük jelrendszere egy masszaszerű tömeg, amely a rock, a jazz, a zaj, a drone és a kísérleti elektronikus zene hagyományainak összetapadásával alakult ki. Hangvételüket felvillanyozó frissesség és akadályt nem ismerő céltudatosság jellemzi, véresen komoly mondandójuk pedig a befogadó és az előadó számára is fizikai és szellemi kihívást jelentő, a felfedezés és az épülés ígéretét nyújtó út.

A Horse Lords világában a nyugat-afrikai népzenék, az amerikai folk, a modern minimalizmus és az art rock alapvető stílusjegyei rétegződnek egymásra egy feszes, elegáns, a tiszta hangolás elvarázsoló hangzásában. A baltimore-i dob-gitár-basszus-szaxofon felállású együttes zenei eszközkészlete a tradíciók előtt fejet hajtó alapos kutatásuknak köszönhetően rendkívül szerteágazó. 2010 óta felépített, három nagylemezből és három mixtape-ből álló munkásságukat részben ennek köszönhetően is nevezhetjük előd nélkülinek. A Horse Lords egy folyamatban lévő kísérlet, ami egy zenei örökségeket újraértelmező, végtelenül felszabadító transzzenében ölt testet.

Az este harmadik fellépője a szintén brooklyni Cloud Becomes Your Hand, akik gyermeki ártatlansággal, optimizmussal és szabadsággal nyúlnak bele hol a psych-pop kedvességébe, hol a punk rock vehemenciájába, hol pedig az art-rock összevisszaságába. A tavaly két albumot is megjelentető szextett abszurd kakofóniája ráadásul állítólag tökéletes választás, ha az ember pár percre egy mesehős bőrében szeretné érezni magát.

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

Kövess minket!


További ajánlataink


Barabás Lőrinc Quartet & Sena Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti zenei élet egyik meghatározó szereplője. Ezen az estén az Irie Maffiából ismert énekesnővel,…

NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!