Program


Eklektikon 2048

Eklektikon 2048

Benkó Bence-Fábián Péter: Eklektikon 2048
pándimenzionális népszínmű
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 24. péntek, 19:30


Valamelyik világ. 2048. március 15. A forradalom és szabadságharc kétszázadik évfordulója. A Pángalaktikus Monarchia rendhagyó ülésének csillagideje: a Dimenziók Egyesült Föderációja felfedezett egy, a transzcendentális hiperűrben terjeszkedő, szintetikus telepata entitást, mely világokat fal fel féktelen falánkságában. De lehetséges, hogy az entitás pusztán a vég kezdete. Babits Mihály, az ex-nyugatos, felébredt alvó ügynök hozzálát, hogy mindörökre feltegye a pontot az évek és világok óta zajló intergalaktikus játszma i-betűjére, méghozzá nem mással az oldalán, mint ifj. Arnóti Dezsővel.

Az Elza-trilógia epikus záródarabja. Látnoki rendezők. Nem sokkal normálisabb színészek és színésznők. Népzenei aláfestés. Egy rejtélyes súgó. Androidok. Díszlet. És egy műfajokon, bolygókon és nézői agyakon átívelő, elképesztő finálé. Hamarosan a Miskolci Nemzeti Színházban. Is.

Szereposztás:

FANDL FERENC
PROHÁSZKA FANNI
TENKI DALMA

valamint a
K2 SZÍNHÁZ TÁRSULATA:
BOROS ANNA
BORSÁNYI DÁNIEL
DOMOKOS ZSOLT,
HORVÁTH SZABOLCS
TÖRŐ GERGELY m.v.

Díszlettervező: SZAKÁCS FERENC
Jelmeztervező: HORVÁTH JENNY
Dramaturg: BENKÓ BENCE-FÁBIÁN PÉTER
Zene/zeneszerző: ZSÁGER-VARGA ÁKOS
Súgó: MÁRTON B. ANDRÁS
Ügyelő-rendezőasszisztens: EGYÜD TÜNDE

Rendező:
BENKÓ BENCE, FÁBIÁN PÉTER

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Képesek-e arra a hangok, hogy megidézzék egy város látványát, hangulatát, az atmoszférát, amelyet a hely szelleme sugároz? Respighi Róma-triptichonja képes erre. A három szimfonikus költeményből kettőt hallunk ezen a koncerten.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Kövess minket!


További ajánlataink


Barabás Lőrinc Quartet & Sena Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti zenei élet egyik meghatározó szereplője. Ezen az estén az Irie Maffiából ismert énekesnővel,…

Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben az EDDA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!