Program


Egy csók és más semmi

Egy csók és más semmi

Dr. Sáfrány főként a válni (vagy nem válni) kívánó gazdag nők ügyeit intézi. Ügyfelei közé tartozik Annie is, aki enyhén szólva idősödő hitvesétől venne búcsút, mivel az nem teljesíti férji kötelességeit. Annie Sándorral vígasztalódik, és egy romantikus éjszakát tölt el vele a Budapest hotelben.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 10. szerda, 19:00

Eisemann Mihály-Halász Imre-Békeffi István: Egy csók és más semmi
Zenés komédia két részben

Dr. Sáfrány főként a válni (vagy nem válni) kívánó gazdag nők ügyeit intézi. Ügyfelei közé tartozik Annie is, aki enyhén szólva idősödő hitvesétől venne búcsút, mivel az nem teljesíti férji kötelességeit. Annie Sándorral vígasztalódik, és egy romantikus éjszakát tölt el vele a Budapest hotelben. Sáfrány fia, Péter mindeközben kétségbeesetten keres apát saját, a cselédlánytól születendő gyermekének. A bonyodalom akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy ki is valójában a telefonkönyvből találomra kiválasztott ál-apa...

„ A pénz beszél és az Aki autón járni óhajt című dalok szövegét Füredi Imre írta,  az Amerikában jó dolog a rádió szövegírója Harmath Imre, az Egy diszkrét kis lakás szövegírója Szécsén Mihály”

„Az előadásban Szilágyi László dalszövegei is felhasználásra kerültek.”

 „Az előadás Szilágyi László képviseletében a Proscenium Szerzői Ügynökség Kft. engedélyével jött létre.”

Ajánlatunk


A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul e kifejezetten megrendítő téma felé. Egy olyan közösség életébe nyerünk bepillantást, akik mindig is jól megfértek egymással, kivéve a történelemnek abban a négy évben, amikor a hatalom erőszakkal beleszólt az életükbe.

Kövess minket!


További ajánlataink


ANDREA BOCELLI - RÁADÁS! Szép

MVM Dome

A nagy érdeklődésre való tekintettel, Andrea Bocelli az immár teltházas november 23-i koncertje után november 24-én is fellép az MVM…

Gamer Symphony 2024

Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar, MVM Dome

ÚJRA GAMER SYMPHONY! A Budafoki Dohnányi Zenekar fergeteges, nagy sikerű, látványos game music show-ja június 9-én az MVM Dom-ban.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!