Program


DUNA SZIMFONIKUS ZENEKAR - OROSZ ROMANTIKUSOK

DUNA SZIMFONIKUS ZENEKAR - OROSZ ROMANTIKUSOK

M Ü S O R V Á L T O Z Á S !
Balog József zongoraművész vis major akadályoztatása miatt a 2019. szeptember 20-i hangverseny szólistája Lisa Tahara japán-kanadai zongoraművésznő lesz, aki Rahmanyinov 2. (c-moll) op. 18. zongoraversenyét adja elő a Duna Szimfonikus Zenekar közreműködésével.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 20. péntek, 19:00

V Á L T O Z Á S ! V Á L T O Z Á S !

Balog József zongoraművész vis major akadályoztatása miatt a 2019. szeptember 20-i hangverseny szólistája Lisa Tahara japán-kanadai zongoraművésznő lesz, aki Rahmanyinov 2. (c-moll) op. 18. zongoraversenyét adja elő a Duna Szimfonikus Zenekar közreműködésével. A koncert karmestere Deák András lesz.

Lisa Tahara nem először vendégeskedik a Duna Palotában. Idén júliusban játszott először együtt a Duna Szimfonikus Zenekarral és a legnagyobb elismeréssel nyilatkozott a koncertről, hisz korábban európai zenekarral még nem játszott együtt.

Lisa Tahara japán-kanadai zongoraművésznő és kamaramuzsikus, aki számos koncerten játszott már Észak Amerikában és Európában. 15 évesen debütált a Burnaby Szimfonikus Zenekarnál. Ezt követően sok híres zenekarral játszott együtt, többek között a Vencouver-i, a Quebec-i, a Georgian Bay Szimfónikus Zenekarral és a Scarborough Filharmonikusokkal.
Legutóbb idén nyáron a “Concerto Piano Festival Budapest” nemzetközi zongorista verseny és kurzus első helyezettjeként a Duna Szimfonikus Zenekarral.
Főiskolai végzetséget a Victoria Egyetemen szerzett, master és doktor fokozatot a Torontó-i egyetemen. A David & Martha Beach és a Johann Strauss alapítványok tanulmányi ösztöndíjasaként három nyarat töltöthetett a Salzburg-i Mozarteumban és a Bécs-i Wiener Musikseminar-ban. Számos díjat tudhat magáénak: “Canadian Concerto Competition”, “Canadian Music Competition”, “National Canadian Registered Music Teachers Association”, és a “Shean Piano Competition.
Ezek eredményeként Lisa Tahara már fiatalon a Torontó-i Egyetem Zongora szakának elismert professzora lett.

Várjuk Önöket szeretettel!


Ajánlatunk


A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Kövess minket!


További ajánlataink


Egy, kettő, három Szép

Átrium

Norrison bankigazgatónak egy óra áll a rendelkezésére, hogy csodát tegyen. Pártfogoltja választottjából kell decens üzletembert varázsolnia, felépítve egy új világot.

Habana Social Club - Búcsú turné

Országosan

Las Vegas előtt még egy utolsó koncert turné Európában. - A HABANA SOCIAL CLUB zenekar Chavez Alberto Reyessel és a…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!