Program


Duda Paiva Company: Elfelejtett lények és elveszett ügyek - 10. Színházi Olimpia keretében
9

Duda Paiva Company: Elfelejtett lények és elveszett ügyek - 10. Színházi Olimpia keretében

Egy komolyan vicces történet, amely 6 éves kortól mindenkinek szól.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 17. szerda, 18:00

Isten hozott Ut úr boltjában, ahol különös növények és állatok elevenednek meg a szemünk előtt: találkozhatunk itt az utolsó dodómadárral, a varázslatos erszényesfarkassal, a kíváncsi orrszarvúval és a szemfüles húsevő növénnyel is. Ut úr mindenkit nagyon szeret a boltjában, épp ezért senkitől sem akar megválni. Mert hová is tűnnek a dolgok, ha egyszer eladja őket? És mi lenne Ut úrral, ha már nem lenne boltja?

Egy napon, amikor Hernyó asszony megérkezik, hogy beszedje a lakbért, kiderül, hogy a kassza üres, ám a bolt tele van értékesebbnél értékesebb dolgokkal. Ezért Hernyó asszony kutatni kezd: mikor kinéz magának egy állatot, Utnak mindent meg kell tennie boltja védelmében. Szerencsére nincs egyedül: az állatok fellázadnak és a növény cselhez folyamodik.

Az elfelejtett lények és elveszett ügyeka Duda Paiva Társulat negyedik gyerekelőadása Tim Velraeds ötlete alapján, amely feleleveníti számunkra eme csodálatos, mára sajnálatos módon kihalt állatok és elfelejtett lények világát. Az előadás megmutatja nekünk az ember és természet finom kapcsolatát, hogy mi a szerepünk a világban és milyen választási lehetőségeink vannak. A Duda Paiva Társulat előadása egy igazi táncos-bábos kuriózum, melyben a rajzfilmek és játékok ismerős hangulata elevenedik meg az ifjú közönség számára.

Színészek:Tim Velraeds, Cat Smits, Harriet Stroet, Josje Eijkenboom, Alexander Brouwer

Dramaturg:Kim Kooiman

Bábkészítő:André MelloésDuda Paiva

Díszlet:Daniel Patijn

Jelmez:Atty Kingma

Hangtechnika:Wilco Alkema

Fénytechnika:Mark Verhoef

Rendező:Duda Paiva

Ajánlatunk


Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban.

Kövess minket!


További ajánlataink


ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

Pintér Béla és Társulata: Marshal Fifty-Six Szép

UP Újpesti Rendezvénytér

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Paul és Corie friss házasok, a fiú konzervatív, ambiciózus ügyvéd, a lány romantikus és igazi szabad lélek. Az első, tökéletes…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!