Program


Dr. Aknai Tamás - Kívül-belül. A képzőművészet mozgásformái
2

Dr. Aknai Tamás - Kívül-belül. A képzőművészet mozgásformái

A művészet megjelenési formái az egyes térségek politikai és társadalmi berendezkedésének, gazdasági helyzetének az alakulásával összefüggésben változtak.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 18. hétfő, 17:30

A felvilágosodással és polgári fejlődéssel, a nemzeti önállósodási törekvésekkel párhuzamosan jelentkezett a felfogás, ami a művészetnek fontos szerepet tulajdonított a nemzeti önazonosság kifejezése, a népnevelés, a művelődés és a gazdasági felemelkedés területén. A művészeti és tudományos intézmények Nyugat-Európában évszázadokkal korábban kialakultak, ezek a művészeti élet feltételeit jelentik mind a mai napig: múzeumokat, kiállításokat, a művészeti szervezeteket és művészetoktatási intézményeket. A művészetről folyó beszédet, vitát segítik a napi- vagy havilapok, szakfolyóiratok. Megszervezték a régi művészeti emlékek megmentését, a művészet kommunikációja kiáll a társadalom minden fórumára az Akadémiától kezdve az egyletekig, bizottságokig, építési tervtanácsoktól és expedícióktól a parlamentig. Az 1870-es évek elejére a legfontosabb művészeti intézmények létrejöttek, a műkereskedelem és a kortárs műgyűjtemények fellendülésének az időszaka azonban már az új századra tehető.

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

AZAHRIAH TRIPLÁZIK A PUSKÁSBAN!

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!