Program


Demjén Turné 2021

Demjén Turné 2021

Egy igazi állócsillag.
Munkássága elismeréseként számtalan szakmai és állami kitüntetés tulajdonosa.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 25. szombat, 19:30

Demjén Turné 2021

1970. szilveszterén vált országosan ismertté, amikor éjfél előtt pár perccel a Bergendy együttessel előadta a Mindig ugyanúgy című dalt a Magyar Televízióban.

A Bergendy lemezeladási példányszámokat döngetve, számtalan azóta is élő slágerrel ajándékozta meg a közönséget. (Sajtból van a Hold, Jöjj vissza vándor, Love, stb.)

A Bergendy együttest követően Demjén Rózsi szólólemezt készített, amelyről a címadó Fújom a dalt, valamint a Sohase félj és a Mikor elindul a vonat című dal számtalan rádióállomás azóta is játszott népszerű slágere.

Ezt követte a 80-as években a V’Moto-rock korszak, amely korát megelőző progresszív zenekarként ontotta magából a korszak dalait. (Gyertyák, Jégszív, El kell, hogy engedj, Fekszem az ágyon, stb.)

A V’Moto-rock korszakkal párhuzamosan 4 film címadó dalával tarolta a hazai könnyűzenei piacot: Szerelem első vérig, Szerelem második vérig, Moziklip, Honfoglalás.

Ebből a formációból Menyhárt János zeneszerző, gitáros a 80-as évek végén kezdődő Demjén szólókarrier meghatározó szereplőjévé vált. A korszak kezdetét a Szabadság vándorai című lemez fémjelezte.

Demjén lemezeinek eladási száma több millióra, koncertjei pedig több ezerre tehetők, melynek csúcspontjaként minden év december 30-án, a budapesti Arénát tölti meg.

A 2019-es év azonban nem úgy indult, hogy ez a zseniális zeneszerző, énekes, előadóművész karrierje tovább folytatódik. Combnyaktörés és agyérgörcs után minden koncertjét lemondta. Egy kivétel volt a december 30-i Aréna koncert, amire hála Istennek felépült és a koncert maga egy eufórikus népünnepéllyé változott. Ezt a hangulatot és látványvilágot szeretné a 2021-as Demjén turnéra átültetni, amelynek Indulj, új csodákat látni… a címe.

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

A Medikus Zenekar 2008-ban alakult, tagjai a Semmelweis Egyetem és más hazai felsőoktatási intézmények egykori és jelenlegi hallgatói. A főleg szimfonikus felállásban működő együttes nem csupán az egyetemi rendezvények rendszeres fellépője, hanem önálló hangversenyeket is ad hazánkban és külföldön egyaránt.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

A Margitszigeti Színház a Nemzeti Összetartozás Napját a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral ünnepli ez évben is. Közreműködik: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!