Program


Deep Ford (UK/F)

Deep Ford (UK/F)

A szenvedélyes improvizatív zenészekből és egyúttal tapasztalt zeneszerzőkből álló, a közelmúltban megalakult francia-angol Deep Ford trió kimunkált minimalizmusa néhol már-már a Teremtés könyvének első sorait idézi, ahogy a zongora és dob végtelen és titokzatos mélységei felett majdhogynem testetlenül lebeg Robin Fincker szaxofonjátéka.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 3. szombat, 20:00

Olyan zene ez, amelyben a csend és a tér különleges hangsúllyal van jelen, miközben a folyondárszerű dallamvezetés telis-tele van fordulatokkal, megtorpanásokkal és elágazásokkal. Expedíció a zongora húrjai és a dobok feszes bőre által teremtett intenzív, mechanikus hangok sűrű dzsungelében, ahol a szaxofon lopakodva keresi a saját útját. Véget nem érő kutatás egy-egy megfelelő hangszín után, amíg egyszer csak a klarinét dala bele nem vész a billentyűzet basszus regiszterének mélységeibe s a saját maga keltette nyughatatlan loopok felett a dob lesz az, amely dalra fakad. Robin Fincker nyílt és gazdag hangzása, Benoit Delbecq egészen egyedi preparálási technikái és Sylvain Darrifourcq dobjainak precíz és kemény mechanikája olykor víz alatti utazás érzését keltik, de azzal a biztos tudattal, hogy elérjük a túlsó partot.

Közreműködik:

Robin Fincker - tenorszaxofon
Benoit Delbecq - zongora
Sylvain Darrifourcq - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Kövess minket!


További ajánlataink


Barabás Lőrinc Quartet & Sena Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti zenei élet egyik meghatározó szereplője. Ezen az estén az Irie Maffiából ismert énekesnővel,…

DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!