Program


Csodálatos utazás

Csodálatos utazás

Ez az utazás a musicalek világába repíti el a Kedves Nézőt! Abba a világba, ahol minden megtörténhet: virágáruslányból lehet előkelő dáma, a felhők közül leereszkedhet egy varázslatos dada, csillárt tartó kötélzetet vág el egy titokzatos fantom, öreg spanyol nemes kóbor lovagnak képzeli magát, argentin utcalány válik First Ladyvé, és még maga Jézus is szupersztár lesz!

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 17. szombat, 19:00

CSODÁLATOS UTAZÁS
- musicalről musicalre -

Ez az utazás a musicalek világába repíti el a Kedves Nézőt! Abba a világba, ahol minden megtörténhet: virágáruslányból lehet előkelő dáma, a felhők közül leereszkedhet egy varázslatos dada, csillárt tartó kötélzetet vág el egy titokzatos fantom, öreg spanyol nemes kóbor lovagnak képzeli magát, argentin utcalány válik First Ladyvé, és még maga Jézus is szupersztár lesz!

A helyszín éppúgy lehet London, mint New York, egy osztrák kastély az Alpokban, eldugott kis falu Oroszországban, esetleg Vietnam, Berlin, Hollywood vagy Párizs az ezernyolcszázas évek elején!

Sorolhatnánk még számtalan jobbnál jobb műveket és jobbnál jobb dalokat ezekből, de ennél egyszerűbbet ajánlunk: 
jöjjön el, nézze meg, hallgassa végig, lássa és élvezze ezt a csodálatos utazást, mely végig vezeti Önt a legkiemelkedőbb dalain keresztül a musicaltörténeten 1928-tól napjainkig, a műfaj legkiválóbb művészeinek tolmácsolásában!

Szereplők:

BALOG TÍMEA
ERDŐS BORCSA
JANCSÓ DÓRA
PÁNCZÉL KLAUDIA
SZEGŐ ADRIENN
KÁDÁR SZABOLCS JÁNOS
KISS ZOLTÁN
KOVÁCS SZILÁRD
KÓSA ZSOLT
MIKOLA GERGŐ
PETRIDISZ HRISZTOSZ
SÖVEGJÁRTÓ ÁRON
SZERÉMY DÁNIEL

Közreműködik a Király Színház Tánckara

Díszlet: Bajkó György
Jelmez: Balog Tímea
Zenei vezető: Kéménczy Antal
Koreográfus: Bogáti Fanni, Borbély Krisztina, Kelemen Krisztián
Rendező: Pesty-Nagy Kati

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

Eric Lee-Magic Show-Francia vendégjáték

Fővárosi Nagycirkusz

Március utolsó hétvégéjén a francia Eric Lee az illuzionisták vérbeli fenegyereke, a négy alkalommal látható Magic Show című műsorában megmutatja,…

Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!