Program


Csík Koncert
4

Csík Koncert

Csík Zenekar a KINIZSI NAPOKON, Nagyvázsonyban  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. augusztus 1. szombat, 20:30

Három napig tartó vigadalomra hívjuk a Balaton felvidék legszebb várába azokat a családokat, akik szeretnének elmerülni a középkori gasztronómia, a zene, a mese világában. 2015. július 31-aug 2. között megrendezésre kerülő Kinizsi Napok ötletadója és megálmodója a Mekler Norbert várkapitány, aki jó gazdához híven még határon innen és túlról is hívott vendégeket a látogatók szórakoztatására.  Gyerekelőadások, Gryllus Vilmos koncert és a népi zenei örökségünk legismertebb őrzője, a Csík zenekar is vendége lesz a mulatságnak. Lengyel barátaink katonai tábort vernek, fegyverbemutatókkal, előadásokkal készülnek, míg a várban naponta többször is várjátékokra kerül sor.

A fesztivál program kétség kívül legnagyobb érdeklődésre számot tartó koncertje, a CSÍK zenekar augusztus 1-i fellépése a gyönyörűen kivilágított Nagyvázsonyi vár „díszletével”.

Negyed évszázada, hogy a magyar népzenei élet egyik lelkesen tanuló, tudását szeretettel továbbadó, bátran igényesen alkotó, elismerten népszerű együttese a Csík zenekar. Számtalan koncertjük bizonyítja, hogy a közönségnek szüksége van a népzenei gyökerek ápolására, feldolgozására, autentikus bemutatására. Atmoszférájában különleges koncertre számíthatunk a Kinizsi napok második estéjén, augusztus 1-én 20,30 órai kezdettel, a Csík koncerten.

“Az elmúlt negyed évszázad alatt, mióta a zenekar teszi a dolgát sok kedves feladattal, zajos sikerrel és tanulságos tapasztalattal gazdagodtunk. Azt hiszem újra itt az ideje, hogy bebizonyítsuk méltók vagyunk a közönségünk bizalmára, szeretetére. Muzsikánkban igyekszünk megmutatni, hogy a mai gyorsan változó, az élet szépségeit lassan felejtő világunkban mindannyian, akik itt élünk, esendő, ennek ellenére szerethető, értékeket tisztelő emberek vagyunk. Hiszünk abban, hogy élhetünk hasznos, szép életet, de ehhez meg kell látnunk igényes szemmel, lélekkel, hogy hol, mit, mikor, hogyan tegyünk, viseljünk, együnk, igyunk, szeressünk. Még léteznek igazi értékek. Reméljük, a mi muzsikánk is azzá válik Önöknek. Szeretettel: Csík János”

„Ahogyan a szerelem is tud gyönyörű ugyanakkor gyötrelmes lenni, úgy a népzene szeretetében eltelt 25 év is tudott göröngyös útra vinni, illetve egekig felemelő boldogságot adni. Kívánom mindazoknak, akik kíváncsian figyelemmel kísérik a munkánkat, hogy még sokáig leljenek örömet koncertjeinken az általunk játszott dallamok hallgatásában. Ezzel magunknak is kívánom ezt, hiszen hosszú ideig szeretnénk még mosolygó szemű, boldog, meghatott arcokat látva játszani, tudva, hogy van kinek muzsikáljunk.”

Szeretettel várunk mindenki erre a rendhagyó koncertre a Balaton felvidék legszebb várában, Nagyvázsonyban!

www.kinizsivar.hu

Ajánlatunk


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

Spiró György: Szappanopera

Angyalföldi József Attila Művelődési Központ, Szentendrei Teátrum, 6SZÍN

Ki a zsidó? Mi az, hogy zsidó? Budapesten, egy Holokauszt-kárpótlási ügynök csönget be egy nőhöz. A darab olyan tabukat tör…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!