Program


Csendes éj - Serbán Attila karácsonyi koncertje

Csendes éj - Serbán Attila karácsonyi koncertje

Serbán Attila a magyar zenés színház egyik meghatározó előadóművésze. A Madách Színház oszlopos tagja, a Budapesti Operettszínház vendégművésze. Számos sikerdarab, címszerep köthető a nevéhez.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 9. hétfő, 19:00

Serbán Attila karácsonyi koncertje

Serbán Attila a magyar zenés színház egyik meghatározó előadóművésze. A Madách Színház oszlopos tagja, a Budapesti Operettszínház vendégművésze. Számos sikerdarab, címszerep köthető a nevéhez. Többek között a József és a színes szélesvásznú álomkabát Józsefe, a Jézus Krisztus Szupersztár Júdása, az Ének az esőben Cosmo Brownja, vagy a nemrég bemutatott Rocksuli Dewey Finnje.

„Számomra a Karácsony a legkedvesebb ünnep az évben, ami valóban a szeretetről, családról és az őszinte érzelmekről szól. Gyerekkorom igazán hideg telei, karácsonyfa-díszítései, édesanyám finom ételei mind-mind kedves emlékeket idéznek bennem. Régi nagy álmom vált valóra azzal, hogy megalkothattuk ezt a produkciót, és megajándékozhatom ezzel a koncerttel a színházszerető közönséget. Ezen az estén mindannyiunk számára jól ismert karácsonyi dalok, a Csendes Éj, az Ave Maria, a Téli Álomséta vagy az angol nyelvű Santa Claus is coming to town című sláger részben autentikus, részben  hozzám hűen  új hangszerelésben hangzanak el.

Külön öröm számomra, hogy a szakma legkiemelkedőbb zenészei Temesi Berci barátom vezetésével, valamint a Jazz And More 30 tagú kórus Lovas Gabriella vezényletével emelik a produkció zenei színvonalát. A koncert sztárvendége Szulák Andrea barátom, aki nagy örömömre újra elfogadta a felkérésünket!

Elmondhatatlan érzés, hogy a Békéscsabai Jókai Színházban is megvalósíthatjuk ezt a koncertet, hiszen ide köt életem első címszerepe, a Sztárcsinálók Nérója! Nagyon nagy boldogsággal, és izgalommal várom, hogy újra találkozzunk!

Ünnepeljenek velünk! Hangolódjunk együtt az ünnepekre!”
Serbán Attila


Stáb – kreatív team:
Billentyűk: Bubenyák Zoltán
Gitár: Dajka Krisztián
Basszusgitár: Temesi Berci
Dobok: Végh Balázs

„Jazz And More“ kórus
Kórusvezető: Lovas Gabriella

Hangmérnök: Mohai György
Grafika: Szabó Dávid
Látvány: Madarász János „Madár“
Zenei rendezés: Temesi Berci - Serbán Attila
Művészeti vezető: Serbán Attila

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

vígjáték két részben

Kövess minket!


További ajánlataink


Barabás Lőrinc Quartet & Sena Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti zenei élet egyik meghatározó szereplője. Ezen az estén az Irie Maffiából ismert énekesnővel,…

ANDREA BOCELLI - RÁADÁS! Szép

MVM Dome

A nagy érdeklődésre való tekintettel, Andrea Bocelli az immár teltházas november 23-i koncertje után november 24-én is fellép az MVM…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!