Program


Csemer Boglárka - Boggie | Utazom

Csemer Boglárka - Boggie | Utazom

Csendes koncert a MOM kupolatermében

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 9. szerda, 19:00

Csemer Boglárka, Boggie 2014-ben robbant be a köztudatba, Ő volt a magyarul éneklő lány, akivel tele volt a világsajtó, Parfüm című dalát több mint 30 millió ember látta szerte a nagyvilágban. Az ezt követő két évben Boggie megállíthatatlanul robogott előre. Külföldi turnékkal, Eurovíziós szerepléssel, és megannyi csodás koncerttel a háta mögött, most mégis úgy döntött, egy rövid időre búcsúzik a színpadtól. Búcsúzik, hogy egy mindennél fontosabb hivatásban próbálhassa meg magát. Édesanya lesz. Kislánya érkezése előtt azonban még egyszer színpadra áll.
2016. november 9-én a MOM Kulturális Központban  egy nagyon csendes, nagyon bensőséges, inkább családias, mint teátrális koncerten még egyszer találkozhat vele a közönség, hogy aztán teljesen átadja magát a babavárás örömeinek.
„Azért választottam az idei utolsó koncertemnek az Utazom című dalomat címadónak, mert, akik rendszeresen járnak koncertjeimre, azok tudják, hogy ezt a dalt a nővérem kisfiának születése ihlette. Most, hogy én magam is Édesanya leszek, sok mindent még mélyebben átélek azokból az érzésekből, amiket ebbe a dalba fogalmaztam. Örülnék, ha ezt a sok szépet és jót, ami mostanában összegyűlt a lelkemben még egyszer megoszthatnám a közönséggel.”-mondta Boggie.

 

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Kövessen minket!


További ajánlataink


Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!