Program


Család és karrier? / Boldizsár Ildikó: Nők és férfiak a mesékben

Család és karrier? / Boldizsár Ildikó: Nők és férfiak a mesékben

A mesemondással átszőtt előadásból kiderül, hogy aktuális életfeladataink és élethelyzetünk szerint is választhatunk magunknak meséket – ez a meseterápia lényege. Ám a mesehősök csupán megnyitják előttünk a lehetőségeket, a többi rajtunk múlik.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 14. hétfő, 19:20

Boldizsár Ildikó: Nők és férfiak a mesékben

Megannyi sztereotípia és félreértés él a köztudatban a női és férfi mesehősökkel kapcsolatban. Valóban arról lenne szó, hogy a mesék csak a sárkányölő férfiakat és a fehér paripás királyfiakról álmodozó nőket ismerik? Bizony nem. Milyenek valójában a férfiak és a nők a mesékben? Mit keresnek, mitől félnek, hogyan lesznek boldogok? Van-e tanulnivalónk tőlük manapság? A mesemondással átszőtt előadásból kiderül, hogy aktuális életfeladataink és élethelyzetünk szerint is választhatunk magunknak meséket – ez a meseterápia lényege. Ám a mesehősök csupán megnyitják előttünk a lehetőségeket, a többi rajtunk múlik.


Család és karrier? Párkapcsolati és önismereti előadások. Elsősorban párkapcsolati témákat járunk körbe és kommunikációval, konfliktuskezeléssel kapcsolatos kérdésekre keresünk válaszokat, pszichológusok, kommunikációs és mentálhigiénés szakemberek segítségével. Alkalmainkat minden év tavaszán és őszén szervezzük, többek között olyan neves előadókkal, mint Bagdy Emőke, Pál Feri, Kádár Annamária, Almási Kitti, Mihalec Gábor, Orvos-Tóth Noémi, Kozma-Vízkeleti Dániel.

 

Ajánlatunk


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Kövessen minket!


További ajánlataink


Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!