Program


Csajkovszkij: Anyegin MET_EA

Csajkovszkij: Anyegin MET_EA

Fantasztikus szereposztásban, szinte kizárólag orosz anyanyelvű világsztár énekesekkel hallhatja a Puskin klasszikusából készült Csajkovszkij-remekművet a HD-közvetítéseket hetven ország több mint kétezer helyszínén követő, több tízezres közönség.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 30. vasárnap, 18:00

Anna Netrebko az utóbbi évek legnagyszerűbb Tatjána-alakítását nyújtotta a Metropolitanben, s most ismét e fantasztikus szerepében lép színpadra. Partnere a hajszínéről az ezüstbariton becenevet viselő, a Met produkcióiban 1995 óta jelen lévő Dmitrij Hvorosztovszkij lesz, aki a címszerep talán legjelesebb megformálója napjainkban, vagy ahogyan a New York Times kritikusa fogalmazott: született Anyegin. Tatjána húgát, Olgát Elena Maximova kelti életre, aki Berlin, Milánó, Drezda és London patinás operaházaiban is meghódította a közönséget. A barátból lett rivális, Lenszkij alakja a nagyszerű - a Metben szintén visszatérő vendégnek számító - Alekszej Dolgov jóvoltából elevenedik meg a színpadon. Gremin herceget a basszusok fiatal generációjának egyik legragyogóbb képviselője, a szlovák Štefan Kocán alakítja.
A Met 2013/14-es évadát is nyitó produkció emlékezetes rendezését Deborah Warner jegyzi, karmestere pedig a Glyndebourne-i Operafesztivál harmincnégy éves zeneigazgatója, Robin Ticciati.

Vezényel: Robin Ticciati

Szereplők:

Anna Netrebko - Tatjána
Elena Maximova - Olga
Alekszej Dolgov - Lenszkij
Dmitrij Hvorosztovszkij - Anyegin
Štefan Kocán - Gremin

Közreműködik: A Metropolitan Opera Ének- és Zenekara

Alkotó:

Deborah Warner - rendező

Alkotók:

Tom Pye - díszlet
Chloe Obolensky - jelmez
Jean Kalman - fény
Finn Ross, Ian William Galloway - videó
Kim Brandstrup - koreográfia

Ajánlatunk


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!