Program


Csabay Domonkos zongoraestje, MVM Koncertek

Csabay Domonkos zongoraestje, MVM Koncertek

Műsor:
Beethoven: Esz-dúr (Eroica) variációk és fúga, op. 35,
Brahms: f-moll szonáta, op. 5

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 16. kedd, 18:00

Csabay Domonkos 1990-ben született Budapesten.

Tanulmányait a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola elvégzése után a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen, Kemenes András és Lantos István növendékeként folytatta, kitüntetéssel diplomázott. Vendégdiákként a helsinki Sibelius Akadémia tanáraitól is tanult. Országos versenyeken szólóban harmadik, kamarazenében második helyezést ért el. Fellépett kamarazenei fesztiválon Belgiumban illetve szólókoncerteken Romániában és Finnországban.

Ajánlatunk


Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Liliom, a „szerethető csirkefogó”. Liliom, a „külvárosi hintáslegény”. Liliom, a „kallódó életművész”. A „proletár”. Az „áldozat”. Az „asszonyverő”... Molnár Ferenc talán legjobb színdarabja számtalan értelmezésben került már bemutatásra.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Kövess minket!


További ajánlataink


Napfonat koncert Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Az idei első koncertet a Várkert Bazár szabadtéri színpadán egy különleges energikus, ütős hangszerekkel kiteljesedő női a cappella együttes, a…

Killer Queen

Erkel Színház

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show, a számtalanszor díjazott és méltatott világhírű Killer Queen együttes érkezik egy felejthetetlen koncertre!

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!