Program


Common Ground (H/GB)

Common Ground (H/GB)

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 27. szombat, 20:00

 Közreműködik:

    Byron Wallen - trombita
    Mark Cherrie - steelpan
    Rob Luft - gitár
    Tálas Áron - billentyűs hangszerek
    ifj. Tóth István - basszusgitár
    Juhász Márton - dob
    Richard Olatunde Baker - ütőhangszerek

A Common Ground ötlete akkor született meg, amikor Byron Wallen trombitás, a brit jazz egyik jelentős, s az afrikai zene iránt közismerten elkötelezett alakja összefogott a Berklee-n végzett, s az afrikai ritmusok iránt szintén rendkívül fogékony ragyogó magyar dobos, Juhász Márton együttesével. Elég volt számukra csupán egyetlen közös koncert egy budapesti klubközi fesztiválon, hogy azonnal felismerjék közös zenei irányultságukat. Innentől kezdve élénk levelezésbe fogtak egy jövőbeli együttműködés reményében, hamarosan bevonva ebbe más hasonló érdeklődésű zenészeket is – úgy Londonból, mint Budapestről. Márton zenekarából adott volt a multi-instrumentalista billentyűs, Tálas Áron és a basszusgitáron ifj. Tóth István személye, Byron részéről pedig az elképesztő gitáros, Rob Luft. Az első ‘külsős’, aki csatlakozott a projekthez, Mark Cherrie volt, a steel pan virtuóza, aki különleges hangszerével a karibi ízeket hozta magával, s őt szorosan követte a brit-nigériai származású, rendkívül sokoldalú afrikai ütős, Richard Olatunde Baker, az Eardrum alapítója. Ez a hét nagyszerű zenész a Common Ground szeptettben, annak nevéhez híven, megtalálta a közös alapot ahhoz, hogy együtt tegyenek felfedező utat az afrikai, karibi, brit és magyar zenei motívumok világában, nem is beszélve a mainstream jazzről. Vigyázat, zenei felkelés várható!

 

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Telefon +36 1 216 7894

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

Kövess minket!


További ajánlataink


Napfonat koncert Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Az idei első koncertet a Várkert Bazár szabadtéri színpadán egy különleges energikus, ütős hangszerekkel kiteljesedő női a cappella együttes, a…

Spiró György: Szappanopera

Angyalföldi József Attila Művelődési Központ, Szentendrei Teátrum, 6SZÍN

Ki a zsidó? Mi az, hogy zsidó? Budapesten, egy Holokauszt-kárpótlási ügynök csönget be egy nőhöz. A darab olyan tabukat tör…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!