Program


Club Színház: Online 2.0 - prózai színpadi előadás

Club Színház: Online 2.0 - prózai színpadi előadás

A Club Színház „Chilli” csoportjának premier előadása!

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 8. szombat, 19:00

A virtuális térben minden más. Mindenki másmilyen. Ha nem is vagy ott, van selfie. Ha nem jó, van photoshop… Nincsen mimika, de van smiley. Nincsen érintés, de megbökhetlek. Nincs kedvem ma önmagam lenni, ha egyszer bárki lehetek, ha valahol végre meghallanak, észrevesznek. Ha rossz napom volt, 50 like, és jobb a kedvem.

Mindent megtudhatsz rólam, de mégsem tudsz semmit. Én is megtudhatok rólad mindent, de mégsem ismerlek meg soha. Online vagyok. Most nem számít az offline valóság. Követlek, likeollak, jobbra húzlak… Akarsz beszélgetni…?

Az eredeti Online 2010-től három éven keresztül, közel félszázszor szerepelt az ország számtalan pontján, művelődési házakban, iskolákban, osztálytermekben. Halász Tibor rendezésében a Magyar Szín - Játékos Szövetség arany minősítéses előadása, az Országos Diákszínjátszó Találkozó döntős előadása és a Kárpát-Medencei Színjátszó Találkozó díjnyertes előadása.

Szereplők: Balázs Ádám, Fehér Virág, Győrfi Laura, Györke Levente, Keindl Jakab, Lécz Betti, Nagy Jázmin, Nagy Laura, Szepesi Dóri

Rendezte: Farkas Lilla

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Kövessen minket!


További ajánlataink


akár -20%
Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Jegyvásárlás

Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.

Európa Kiadó Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Ismét a Várkert Bazárban koncertezik a nyolcvanas évek kultikus csapata, az Európa Kiadó.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!