Program


Chilly Gonzales

Chilly Gonzales

A Müpában adja első magyarországi koncertjét a kortárs könnyűzene egyik legsokoldalúbb, bohém zongorista-énekes figurája, az 1972-ben Montrealban született Jason Charles Beck, akiből az ezredfordulón, Európába áttelepülve lett Chilly Gonzales, „a szomorú zenei géniusz” (bár a Chilly előnevet és a szomorú szót már hajlamos elhagyni).  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 2. kedd, 20:00

A klasszikus képzettségű, jazzes megoldásokban is otthonosan mozgó, magát alternatív rockerként, rapperként és elektro-pop előadóként is kipróbáló művész zongorás koncertjein is igazi showmanként jelenik meg, hol kócosan és borostásan, fürdőköpenyben és papucsban, hol öltönyös eleganciával.

Legszélesebb körű ismertségét együttműködéseivel szerezte: billentyűsként, társszerzőként és/vagy hangszerelő-producerként olyan eltérő stílusú előadókkal dolgozott, mint a dance-punk szexboszorka Peaches, az indie-folk díva Feist, a popüdvöske Marina And The Diamonds, az ősrocker Iggy Pop, az elektro-soul énekes Jamie Lidell vagy a rapsztár Drake - a Random Access Memories című legutóbbi Daft Punk-album közreműködőjeként pedig még Grammy-díjjal is jutalmazták.

A leghosszabb szólófellépés Guinness-rekordját 2009-ben egy több mint huszonhét órás párizsi zongorakoncerttel felállító Gonzales máig legnagyobb önálló sikerét a klasszikus hangvételű instrumentális szerzeményekre épülő, 2004-es Solo Piano albumával aratta, melyhez 2012-ben készítette el a Solo Piano II című folytatást. Budapesti szólófellépésén változatos programot ad elő kacskaringós karrierjéből: „mindenféle dalokat sok különböző lemezről, sőt néhány friss, kiadatlan kompozíciót is”.


Rendező: Müpa

Ajánlatunk


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Kövess minket!


További ajánlataink


Vígszínház jegyelővét!

Vígszínház, Pesti Színház, Házi Színpad

Elindult a jegyértékesítés a Vígszínház 2024. júniusi előadásaira!

ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!