Program


CESAR MILLAN LIVE

CESAR MILLAN LIVE

Cesar Millan, a világhírű kutyaviselkedési szakember jövő tavasszal, európai turnéja keretében újra hazánkba ékezik. A kutyadoki vadonatúj show-ját 2017. március 18-án, a Papp László Budapest Sportarénában láthatják.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 18. szombat, 20:00

Cesar Millan újra Magyarországon

Visszatér „A csodálatos kutyadoki”!

Cesar Millan, a világhírű kutyaviselkedési szakember jövő tavasszal, európai turnéja keretében újra hazánkba ékezik. A kutyadoki vadonatúj show-ját 2017. március 18-án, a Papp László Budapest Sportarénában láthatják.

„Hatalmas öröm számomra, hogy az európai közönség visszavár. Igyekszem majd ismét boldoggá tenni a rajongóimat, és persze a kutyájukat is. Hiszen az előadásaim célja éppen ez: egy boldogabb, harmonikusabb és modernebb kutya-gazdi kapcsolat kialakítása.” – mesélte a lelkes kutyamágus.

Több éves tapasztalatát hozza el újra Budapestre. Cesar Millan nem csak jó szakember, hanem kiváló showman is, aki vicces sztorikon és megható történeteken keresztül, szinte szórakoztatva vezeti be kutyaimádó közönségét az ember legjobb barátjának lelki világába. Legújabb show-jában segít megérteni a kutyák testbeszédét, és megfejteni néhány bonyolultabb eb-lelket, éppen úgy, mint világhírű műsoraiban, A csodálatos kutyadokiban vagy éppen a NatGeo Wild-on futó Cesar 911-ben.

A 2015-ös nagy sikerre és érdeklődésre való tekintettel 2017. március 18-án az Arénában a kutyabarátok újra láthatják a fantasztikus Cesar Millan-t.

 

 

Ajánlatunk


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Kövess minket!


További ajánlataink


Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Babaróka 3+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!