Program


BWG - Balaton Wine & Gourmet Fesztivál / Napijegy-2022.09.30. (11-21 óra)

BWG - Balaton Wine & Gourmet Fesztivál / Napijegy-2022.09.30. (11-21 óra)

A négy napon át tartó, minőségi ételeknek és italoknak szentelt gasztroünnepen a régió legjobb éttermei és borászatai mutatkoznak be. A közönségprogramok - nagyszínpadi látványbemutatók, vezetett kóstolók és minőségi kiállítók - mellett szakmai workshopok, mesterkurzusok, valamint két vendégország, Japán és Spanyolország kulináris különlegességei várják az idelátogatókat.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 30. péntek, 11:00

Balaton Wine&Gourmet

A négy napon át tartó, minőségi ételeknek és italoknak szentelt gasztroünnepen a régió legjobb éttermei és borászatai mutatkoznak be. A közönségprogramok - nagyszínpadi látványbemutatók, vezetett kóstolók és minőségi kiállítók - mellett szakmai workshopok, mesterkurzusok, valamint két vendégország, Japán és Spanyolország kulináris különlegességei várják az idelátogatókat. A hiánypótló és hagyományteremtő céllal induló gasztro ünnep házigazdája Gianni Annoni lesz.

A Balaton Wine&Gourmet a Veszprém-Balaton régió kulináris örökségét, borászati hagyományait és étkezési kultúrájának egyre izgalmasabb jelenét mutatja be. Ez lesz a régió egyetlen „terrior” szemléletű borászati fesztiválja, ahol mind a hat balatoni borvidék és az összes borászati irányzat - azaz a hagyományos, az újhullámos, a biodinamikus és a natúrbor - egyszerre jelenik meg. 

Mindez a Veszprémvölgy egyedülállóan csodás természeti és épített környezetében: árnyas lombok alatt, a Séd patak partján, a Jezsuita Rend által a 18. században épített templom és romkert természetes díszletében.

Kedves jegyvásárlónk! Kérjük, hogy blépőjegyének megváltása előtt feltétlenül olvassa el az alábbi tájékoztatót.
 
- A Balaton Wine & Gourmet rendezvényre váltott napi-  és bérletjegyek a Jezsuita Templomban rendezett speciális, külön díjszabás ellenében látogatható programokra nem érvényesek.
 
- A Jezsuita Templomban rendezett, külön díjszabás ellenében látogatható programokra egyedi belépőjegy váltása szükséges. Ezek a jegyek ugyanakkor a választott program mellett az adott napra vonatkozóan, a Balaton Wine & Gourmet rendezvény egész területére érvényesek. Így tehát ezekre a programokra külön napijegy váltása nem szükséges!
 
- Felhívjuk kedves látogatónk figyelmét, hogy a fentieken túl, egyes programjaink regisztrációhoz kötöttek. Az ezekre történő belépéshez a napijegy megváltása mellett ingyenes, regisztrációs jegy váltása is szükséges.

 

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Kövess minket!


További ajánlataink


Nemanja Radulović & Double Sens - világhírű hegedűművész koncertje Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Világraszóló népszerűségét minden sablont és konvenciót mellőző eredeti egyéniségének köszönheti. A világhírű hegedűművész bátor művészi szabadsággal szólaltatja meg a műsorára…

Habana Social Club - Búcsú turné

Országosan

Las Vegas előtt még egy utolsó koncert turné Európában. - A HABANA SOCIAL CLUB zenekar Chavez Alberto Reyessel és a…

keserves bohózat két részben

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!