Program


Butterfly Effect

Butterfly Effect

A magát a pillangóhatás káoszelméleti fogalmáról elnevező formáció zenéje a 2010-es megalakulás óta egyedülálló módon ötvözi a jazzt, a klasszikus zenei elemeket és a hip-hopot.

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 16. csütörtök, 21:00

A műfaji sokszínűségben a magyar népzene is helyet kap, hiszen a tagok célja az egyéni hangzásvilág kialakítása mellett, az autentikus kultúrkincs közvetítése is.

A zenekar rendszeresen lép fel országszerte, ismert koncerthelyszíneken és fesztiválokon (Babel Sound/Művészetek Völgye/Bor, mámor, Bénye) egyaránt találkozhatunk velük, ezenkívül a Bécsi, a Párizsi és a Brüsszeli Magyar Intézetben is nagy sikerrel adtak koncertet az elmúlt években.

A tagok több ízben is bizonyítottak már a hazai és a nemzetközi zenei életben, mind a könnyű-, mind a komolyzenei szcénában. A Besh o droM zenekarból ismerhető, zenei műfajok vegyítésével szívesen kísérletező Magyar Bori énekesnő több alkalommal is énekelt már Bobby Mcferrinnel. Vázsonyi János, az egyik legismertebb hazai szaxofonos több lemezt és számos európai turnét tudhat magáénak, csakúgy, mint Kardos Dániel, akit magyar filmek (pl. Vespa) zenéjének szerzőjeként is ismerhetünk. Dömötör Tamás, beatbox és loop artist, a műfaj országos bajnoka, nemzetközi versenyek és fesztiválok élvonalas előadója. A zenekarhoz utóbb csatlakozott Lombos Pál ismert swing és jazz zenei formációk (Pankastic!, Swing á la Django, Dohnányi Big Band) bőgőse, zenekari vezetője és managere. Játszott már többek között a New York-i Carnegie Hall-ban és a Hong Kongi Operában, emellett A Müpában és a Debreceni Kodály Központban rendezett Django Fesztivál szervezőjeként is tevékenykedett.

Közreműködik:

Magyar Bori - ének
Vázsonyi János - szaxofon
Kardos Dániel - gitár
Dömötör Tamás - beatbox

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

Kövess minket!


További ajánlataink


GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!