Program


Bujdosó Trió, Meszecsinka Duó

Bujdosó Trió, Meszecsinka Duó

Bujdosó Trió, Meszecsinka Duó
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 2. péntek, 21:00


Jegyár: 1200 Ft (elővétel) / 1500 Ft (helyszín)

kapunyitás: 20:00
Meszecsinka Duó: 21:00
Bujdosó Trió: 22:00

BUJDOSÓ TRIÓ
Bujdosó János triójának eltéveszthetetlenül egyedi, számtalan forrásból táplálkozó különleges zenéje sajátos recept szerint készül: az alapvetően akusztikus muzsikát finoman adagolt effektek színezik, gyakran bukkannak föl filmzenés ízek, a hangzást pedig olykor akár a New York-i avantgárd zenei törekvések (John Zorn, Marc Ribot) karcosságával is rokoníthatjuk. Álomszerű rumba, közel-keleti révület, mediterrán mámor, bőkezűen mért pszichedelia, improvizatív kalandozások - mindezek összessége markáns és utánozhatatlan megszólalást eredményez, egy teljesen új színt a (világ)zenei palettán, amely leginkább talán „bizánci szörf dzsesszként” írható le.
Gold for Leslie című bemutatkozó lemezüket „ellenállhatatlanul vonzó albumként” üdvözölte a kritika. A színházi és filmzenéket is jegyző Bujdosó János „szangvinikus, szabályokat ritkán követő, ösztönből fakadó, alapvetően lírai gitárjátéka” és a lemez dalai nemcsak a hazai zenei-éjszakai élet jellegzetes és rangos helyszínein hallhatók a budai A38-tól a pécsi Zsolnay Negyedig, hanem időközben már Franciaországban és Csehországban is megszólaltak.
A 2011 telén alakult, a közelmúltban átalakult trió új műsora most hallható először Budapesten.
Bujdosó János (gitár), Szerető Dániel (bőgő), Klausz Ádám (ütőhangszerek).

https://www.facebook.com/bujdosotrio/

MESZECSINKA DUÓ
A Meszecsinka egyike a 12 legjobb magyar világzenei együttesnek a Dal+Szerző magazin külön WOMEX száma szerint. Bejárta Európát, játszott USÁ-ban és Kanadában, klipet forgatott a Vörös téren és road movie-t a Balkánon. Meszecsinka harmadik albuma 2016-ban jelent meg és kiemelten pozitív kritikát kapott. A HVG „zseniálisnak” nevezte, a Magyar Narancs pedig „talán az év világzenei albumának”. A Meszecsinka Duóban a zenekar alapítói Oláh Annamari (ének, cajon, fuvola) és Biljarszki Emil (zongora, gitár) egyszerűbb, intimebb formában mutatják be dalaikat.

https://www.facebook.com/meszecsinka/

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott!

Paul és Corie friss házasok, a fiú konzervatív, ambiciózus ügyvéd, a lány romantikus és igazi szabad lélek. Az első, tökéletes közös lakást ő találta egy régi ház legfelső emeletén, ahol senki sem zavarhatja őket. Vagy ez csak illúzió? Kacagtatóan fordulatos, vérre menő játszmák kezdődnek azért, hogy mindketten otthon érezhessék magukat közös életükben.

Kövess minket!


További ajánlataink


Nemanja Radulović & Double Sens - világhírű hegedűművész koncertje Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Világraszóló népszerűségét minden sablont és konvenciót mellőző eredeti egyéniségének köszönheti. A világhírű hegedűművész bátor művészi szabadsággal szólaltatja meg a műsorára…

Ments meg, szerelem! Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Nyolc ember mulatságos és megható találkozása az online térben a pandémia idején. Musicalvígjáték a félreértésekről és a válságon győzedelmeskedő szerelemről.

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!