Program


Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál - „LEGENDÁK” - MANUEL BARRUECO gitárestje / guitar concert

Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál - „LEGENDÁK” - MANUEL BARRUECO gitárestje / guitar concert

Budapest International Guitar Festival

A GRAMMY-díjas MANUEL BARRUECO gitárestje, (Kuba-USA)

Jegyek kedvezményes elővételi áron szeptember 30-ig !
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 8. péntek, 19:00

Manuel Barrueco (Kuba/USA) korunk egyik legkiemelkedőbb gitárosa. Páratlan előadóművészetét úgy jellemzik, mint nagyszerű hangszerjátékos, kiemelkedő és elegáns zenész, aki csábító hangzással és rendkívüli líraisággal játszik. Nemzetközi turnéi során játszott a világ legnevesebb koncerttermeiben (pl. bécsi Musikverein, amsterdami Concertgebouw, londoni Royal Albert Hall, Berlin Philharmonie, madridi Teatro Real, barcelonai Palau de la Musica). Ázsia számos részén is ismertségre tett szert: tucatnyi turnét adott már Japánban, többször fellépett Koreában, Taiwanban, Szingapúrban, Kínában és Hong Kongban is. Barrueco latin-amerikai turnéi során ellátogatott Mexikóba, Brazíliába, Kolumbiába, Costa Ricába, Panamába és Puerto Ricóba. Manuel Barrueco négy GRAMMY-díj jelöléssel büszkélkedhet. Manuel Barrueco 2011-ben elnyerte az Egyesült Államok Fontanals kiváló művészeti díját.

 

A fesztivál bérleteteihez kattintson 

ide

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Kövess minket!


További ajánlataink


ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!