Program


Budapest Ritmo NAPIJEGY (érvényes 04.09. 15:30 órától) / BARTÓK TAVASZ 2022

Budapest Ritmo NAPIJEGY (érvényes 04.09. 15:30 órától) / BARTÓK TAVASZ 2022

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 9. szombat, 15:30

AKVÁRIUM KLUB – NagyHALL

20.00–21.00 Divanhana

21.30–22.30 Random Trip feat. Palya Bea, Borbély Mihály, Lukács Miklós & Zentai Márk

23.00–24.00 Liraz

 

AKVÁRIUM KLUB – KisHALL

20.30–21.30 Boi Akih

22.00–23.00 António Zambujo

 

AKVÁRIUM KLUB – VOLT Lokál

22.30–23.30 Hannah James & Toby Kuhn

 

A Budapest Ritmo harmadik napján fúziós műfajok és mély érzelmek uralják az Akvárium Klub színpadait. A szombat estét a Divanhana, a balkáni szevdah dalok és a lendületes ritmusok zenekara nyitja, de a Boi Akih összetéveszthetetlen hangzásvilágát, improvizatív és kísérletező előadásmódját is megcsodálhatjuk. A magyar Kis Dodó furulyajátékával és indonéz, holland, guineai társaival teljes formáció zenéje, szövegei az Indiai-óceán hangjaiból, a holland jazz és az afrikai hárfa, a kora fúziójából állnak össze. António Zambujo, akit több ízben a legjobb férfi fadoénekesnek választottak, a Budapest Ritmo színpadán ritkán látható szólóprodukciójával lép fel. Egy spontán született együttműködés egyediségét tükrözi Hannah James és Toby Kuhn kettőse: énekhang, harmonika és cselló adja a folkos hangzás alapját, amit egy kis sztepptánccal fűszereznek. Az est fénypontjaként a szcéna egyik legfelkapottabb előadója, a varázslatos hangú izraeli perzsa énekes-dalszerző, Liraz ad koncertet, aki a modern izraeli zenét ötvözi perzsa gyökereivel – Rúmi-versektől altatódalokon át a táncparkettet megőrjítő dalokig.

A Bartók Tavasz keretében a Müpa és a Hangvető közös programja.

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

A Margitszigeti Színház a Nemzeti Összetartozás Napját a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral ünnepli ez évben is. Közreműködik: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!