Program


Budapest Bár koncertje

Budapest Bár koncertje

A Budapest Bár az utóbbi évek egyik legeredetibb és legérdekesebb zenei vállalkozásába fogott, amikor 2007-ben Farkas Róbert zenekara köré gyűjtötte a magyar rockzene kultikus alakjait.

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2011. szeptember 1. csütörtök, 19:00

A zenekart Farkas Róbert alapította két zenésztársával, Farkas Mihállyal és Ökrös Károllyal, akikkel a Zeneakadémián kötött barátságot. Farkas Richárd pedig az évek során ebben az erős csapatban nagyszerű bőgőssé vált: az ő iskolája az elmúlt évek számtalan koncertje és próbája volt.

Az alapzenekar összeállt, már csak valami különleges, mai hangzás hiányzott belőle. Így született meg az ötlet, hogy meghívjanak néhány kiváló magyar pop és rock énekest, napjaink zenéjének meghatározó személyiségeit. Az eredetileg egyetlen lemezre összeállt alkalmi csapat az elmúlt évek során igazi alkotóközösséggé érett, számos nagysikerű koncertet és két platinalemezt tudva maga mögött. Nekik köszönhetően több generáció találhat magának kedvére való szórakozást: igazi családi program egy-egy Budapest Bár koncert.

A Budapest Bár koncerteken felelevenedik a régi kávéházak hangulata, ahol a közönség és a zenészek valami furcsa szövetségben léteztek. A zenekar adja a kitűnő alapot a szórakozáshoz – természetesen 100%-ig élőben! - s az énekesek egymást váltva éneklik el a dalokat, amiket egy kicsit mindenki ismer: vagy a nagyitól hallotta, vagy régi filmekből ismeri, vagy csak egyszerűen benne van a kollektív tudatalattijában.

A zenekar sajátos, virtuóz előadásmódjának és különleges hangzásának köszönhetően egyre több alkalommal kap felkérést nemzetközi produkciókban való részvételre, így játszottak már New Yorkban, Londonban, valamint Rómában is. A fellépések során megismert művészekkel rendszeresen adnak közös koncerteket külföldön és Magyarországon egyaránt.

Ajánlatunk


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

zenés party két részben

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!