Program


Budapest Bár koncert - ÚJ IDŐPONTBAN!!!

Budapest Bár koncert - ÚJ IDŐPONTBAN!!!

Sajnálattal tudatjuk, hogy a Budapest Bár zenekar vezetőjének betegsége miatt a február 18-ra tervezett koncertet március 22-re halasztjuk.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 22. szerda, 19:00

Sajnálattal tudatjuk, hogy a Budapest Bár zenekar vezetőjének betegsége miatt a február 18-ra tervezett koncertet március 22-re halasztjuk. Farkas Róbert gerincsérve olyan súlyossá és fájdalmassá vált, hogy meg kell műteni, és emiatt két hónapig nem koncertezhet. A zenekar úgy gondolta, hogy a közönségük teljes értékű produkciót érdemel, ezért nélküle nem tartanak koncerteket.


A február 18-i koncertre megváltott jegyek érvényesek a márciusi időpontra, vagy február 18-ig visszaválthatók a jegyvásárlás helyszínén. Az online vásárolt belépőjegyek az Interticket Kft.-nél válthatók vissza.

A március 22-i koncerten a Budapest Bár zenekarral Frenk helyett Mező Misi lép fel, a többi előadó változatlan: Behumi Dóri, Németh Juci, Keleti András, Lovasi András, Kiss Tibor és Szűcs Krisztián.
Novemberben a Budapest Bár Ünnep címmel új, karácsonyi lemezzel jelentkezett. A régi kedvencek mellett erről a lemezről is elhangzik majd néhány dal a Kölcsey Központban!  Fellép a Budapest Bár zenekar, valamint Behumi Dóri, Németh Juci, Mező Misi, Keleti András, Lovasi András, Kiss Tibor és Szűcs Krisztián.

Szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozása kitűnő zenészek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek varázslatos előadásában. A 2007-ben eredetileg egyetlen lemezre születő Budapest Bár mára Magyarország egyik legnépszerűbb koncertzenekara, fesztiválok és nagyszínpadok rendszeres fellépője lett. A zenekar védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei a 1920-30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlnak vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra - ezzel megteremtve egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjait.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Pintér Béla és Társulata: Marshal Fifty-Six Szép

UP Újpesti Rendezvénytér

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!