Program


Budapest Bár: Budapest - Lemezbemutató

Budapest Bár: Budapest - Lemezbemutató

2017. november 13-án jelenik meg a Budapest Bár jubileumi lemeze Budapest címmel. A lemezbemutatót, amelynek vendége lesz Presser Gábor, a MOM Kulturális Központban tartják november 13-án este 7 órakor. A koncerten a Farkas Róbert vezette zenekaron kívül fellép Behumi Dóri, Ferenczi György, Frenk, Keleti András, Kiss Tibor, Kollár-Klemencz László, Lovasi András, Mező Misi, Németh Juci, Rutkai Bori és Szűcs Krisztián.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 13. hétfő, 19:00

Tíz éve együtt a Budapest Bár - öt muzsikus és tizenegy énekes. Az új lemezen mindannyian szerepelnek, sőt, vendégként meghívták Presser Gábort is, aki erre az albumra dalt írt a zenekar számára. Petri György – Budapest kocsmáinak jó ismerője - Sláger címmel merengett egy versében az öregedésről. Ebből a versből írt nótát Presser Gábor, s ehhez kapcsolta az LGT klasszikust, az Embertelen dalt. A dal természetesen új, “budapestbáros” hangszerelésben szólal meg Presser Gábor előadásában, és kitűnő “vokalistákkal”: Németh Juci, Behumi Dóri, Frenk, Ferenczi György, Kiss Tibor és Lovasi András is énekelnek a dalban.

A korong mérföldkő a zenekar történetében, hiszen a Budapest Bártól megszokott feldolgozások ezúttal kisebbségben lesznek.  Budapest több énekes-dalszerzőt is megihletett: csinos pesti lányokról, éjszakai buszjáratról, angol turistákról, pesti kocsmákról, albérletekről, a 4-es metróról valamint a budapesti mindennapokról és éjszakákról írt dalt Kiss Tibor, Szűcs Krisztián, Frenk, Németh Juci, Rutkai Bori, Ferenczi György és Kollár-Klemencz László.

Nem maradhatnak el azonban a jól megszokott régi dalok sem. Visszasétálunk a múltba is, közben Lovasi hangján szól a Lila akácok, Mező Misi elbúgja a Vén budai hársfákat, Kiss Tibi lazán-érzelmesen énekli: Járom az utam. Behumi Dóri a Rejtő Jenő szövegére írott Pesti polgár című dalt hozta a közönségnek. A lemezen és a koncerten a finálé nem lehet más, mint Cseh Tamás - Másik János - Bereményi Géza Budapest című dalának “budapestbáros” verziója, az összes férfi énekes előadásában.

A lemezbemutatón az együttes történetében először vendégként fellép Presser Gábor, és a kitűnő zenekar mellett a Budapest Bár valamennyi énekese. Az előadás része a Budapest Bár “10 év 10 különleges koncert” című sorozatának.

Ajánlatunk


Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) – 17 jegyszedő nyugdíjazás – 2 színház bezárás Előadás hossza: 130 perc Felvonások száma: 1

Kövess minket!


További ajánlataink


Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

Egy, kettő, három Szép

Átrium

Norrison bankigazgatónak egy óra áll a rendelkezésére, hogy csodát tegyen. Pártfogoltja választottjából kell decens üzletembert varázsolnia, felépítve egy új világot.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!