Program


Bonnyai Apolka és vendégei (Kállai Ernő hegedű, Balázs István cselló)

Bonnyai Apolka és vendégei (Kállai Ernő hegedű, Balázs István cselló)

Nagy örömmel szeretnénk bemutatni Önöknek az első V4 Nemzetközi Zongorafesztivált, amely Sárospatakon kerül megrendezésre 2018. augusztus 24–30. között.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 26. vasárnap, 14:00

A visegrádi négyek egyetlen zongorafesztiváljaként 16 koncerttel, négy helyszínen ünnepeljük majd ezt a csodálatos hangszert a hazai és nemzetközi zenei élet legkiemelkedőbb művészeivel!

Debussy halálának 100. évfordulóján a zeneszerző művei meghatározóak lesznek a fesztiválon. Lengyelország függetlenségének 100. évfordulója nagyszerű alkalmat ad arra, hogy megemlékezzünk Paderewskire, mivel a zeneszerzőnek esszenciális szerepe volt az ország autonómiájának elérésében.

A fesztivál augusztus 24-i, nagyszabású nyitókoncertjét követően, az esti koncerteken olyan világhírű zongoraművészek szólóestjeit élvezheti a közönség, mint Nelson Goerner, Kevin Kenner vagy Dang Thai Son.
Rising Stars sorozatunkban négy ígéretes fiatal zongoraművész kap lehetőséget bemutatkozásra a visegrádi négyeket képviselve.

Szeretettel várjuk Önöket erre a hét gyönyörű napra, amely, ígérjük, hatalmas élvezetet nyújt majd!

Bonnyai Apolka zongoraművész

Bonnyai Apolka a Liszt Ferenc Zemenűvészeti Egyetemen szerezte zongoraművész diplomáját 2001-ben, ahol tanárai Várjon Dénes, Szokolay Balázs és Kemenes András zongoraművész professzorok voltak, majd ugyanitt 2013-ban szerezte meg a doktori fokozatot.

Zeneakadémiai tanulmányai mellett részt vett Schiff András, Malcolm Bilson, Rados Ferenc, Pavel Gililov, Dmitrij Bashkirov, Lev Natochenny, Leslie Howard és Norma Fisher professzorok mesterkurzusain.

Számos ösztöndíj és nemzetközi zenei verseny díjazottja. Mint a Weingarten ösztöndíj nyertese 1998-ban a Birmingham Conservatoire-ban tanult Malcolm Wilson professzor osztályában.

2005/2006-ban pedig elnyerte a Terplan Kutatói Ösztöndíjat, amelynek segítségével az Egyesült Államokban tanult és tanított a Montclair Egyetemen (New Jersey), továbbá ott Előadóművészi Oklevelet is szerzett.

2016-ban a Salzburg Grand Prize International Music Competition kamarazenei versenyen II. díjat, 2017-ben a Vienna Grand Prize Piano Virtuoso versenyen III. díjat nyert.

Szintén 2017-ben mint a Golden Classical Music Awards nemzetközi verseny díjazottja a New York-i Carnegie Hallba kapott meghívást.

Bonnyai Apolka a magyarországi koncertek mellett Európa számos országában (Svájc, Belgium, Ausztria, Németország, Svédország, Anglia) vendégszerepelt, továbbá fellépett Japánban és az USA-ban.

Nagy sikerrel szerepelt a IX. Kyoto-i Nemzetközi Zenei Fesztiválon Japánban, amelyről CD felvétel is készült.

Részt vett a Yamaha Artist Liszt Fesztiválon New Yorkban valamint nagy sikerrel szerepelt a Hungarian Festival of the Arts and Humanities koncertjein New York-ban és New Jersey-ben.

Fellépett a Kennedy Centerben (Washington D.C.) Dr. Charles Simonyi tiszteletére rendezett koncerten.

Rendszeres vendége a Fiatal Művészek Pódiumának a Magyar Rádióban, ahol koncertjeiről felvételek is készültek.

CD lemeze 2018. nyarán jelenik meg Robert Schumann kamaraműveiből.

Bonnyai Apolka 2001 óta a Szent István Király Zeneművészeti Szakközépiskola zongora főtárgy szakos művésztanára. Rendszeresen zsűrizik zongoraversenyeken és tart bemutató órákat, mesterkurzusokat.

Műsor:

Beethoven: a-moll szonáta hegedűre és zongorára Op.23
Schumann: Fantasiestücke Op.79
Schumann: a-moll szonáta hegedűre és zongorára op. 105
Haydn: G-dúr trió Hob.XV/25

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Kövessen minket!


További ajánlataink


akár -20%
Az öldöklés istene / Yasmina Reza / a Kultúrbrigád előadása Jegyvásárlás

Két házaspár összeül, hogy egyszer s mindenkorra rendezzék fiaik konfliktusát. A találkozó vitába torkollik, felfedve minden szereplő valódi arcát.

Meg se kínáltak-Bödőcs Tibor könyve alapján

6SZÍN

Kocsmaária sok nevetéssel és sírással. - A szerző többször is nyilatkozta, hogy “Thuróczy Szabolcs hangján szól a fejében Oszkár”. Az…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!