Program


Bonbon zenés matinék - Szeder & Lóci – Legyél te is dalszerző!
3

Bonbon zenés matinék - Szeder & Lóci – Legyél te is dalszerző!

Februártól júniusig havonta egy-egy vasárnap délelőtt zenés, interaktív előadásokra várjuk a gyerekeket és szüleiket.


 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 18. vasárnap, 10:00

A különleges műsorok közös alapja a muzsika és a mese: velünk lesz Szeder és Lóci, Jancsi és Juliska, a Solti György Zenekar és Ordibálint, valamint az Air Corde Trió és velük a zenebeli kutyusok, hattyúk, elefántok és dongók.
A varázslatos produkciók helyszíne a Goldmark terem (Budapest VII. ker., Wesselényi u. 7.)

A fellépő művészek, valamint a kutyusok, hattyúk, elefántok és dongók már javában készülnek az előadásokra, legyetek ott ti is!

2018. február 18. vasárnap délelőtt 10 órától

Szeder & Lóci – Legyél te is dalszerző!
A könnyűzene világa két fiatal énekes-gitáros dalszerző interaktív előadásában, avagy: miből szülessen sláger? Segíts Szedernek és Lócinak: tapsolj, énekelj, muzsikálj!
Szeder-Szabó Kriszti és Csorba Lóci néhány évvel ezelőtt a Ki Mit Tube? versenyen mutatta meg duettjét, és az országos második helyezésig jutottak. Azóta saját zenekaraikkal turnéznak szerte az országban, de egy közös missziót dédelgetnek régóta: egy olyan előadást létrehozni, ami közérthető nyelven mutatja be a könnyűzene történetét, sőt, együtt fedezik fel ezt a rendkívül sokszínű világot.

Minden ember dalszerző, még ha nem is tud róla – és a dal műfaja vesz minket körbe nap, mint nap. Minden gyerek fogékony a zenére, és természetesen dalokkal veszi kezdetét a „beavatásuk” is. No de ezek a dalok miből születtek? Honnan érkeztek? És miből építkeznek?
Kriszti és Lóci egy interaktív, 45 perces előadás során készíti el az idei év legnagyobb slágerét a gyerekekkel közösen, amiből az is kiderül, hogy milyen lett volna, ha ezt a dalt Cseh Tamás, Paul McCartney vagy éppen egy DJ-producer írja meg.

Gyerekjegy 12 éves korig vásárolható.
Helyfoglalás érkezési sorrendben.

Ajánlatunk


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Kövess minket!


További ajánlataink


Nemanja Radulović & Double Sens - világhírű hegedűművész koncertje Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Világraszóló népszerűségét minden sablont és konvenciót mellőző eredeti egyéniségének köszönheti. A világhírű hegedűművész bátor művészi szabadsággal szólaltatja meg a műsorára…

Recirquel: IMA Szép

Müpa Sátor

Újra Budapesten az IMA, az elmúlt évek egyik legsikeresebb előadóművészeti produkciója: a Recirquel immerzív újcirkusz előadása szeptemberben a Müpa Sátorban.

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!