Program


Bohócok - a GlobART társulat előadása

Bohócok - a GlobART társulat előadása

Ki ne szeretné a bohócokat? S ki az, aki még soha nem nevetett önfeledten csetlő-botló, rekeszizmokat próbára tevő jeleneteiken? De milyen az, amikor a jelenetekben magunkra, a különböző élethelyzetekben bukdácsoló, elbukó majd újra próbálkozó, esendő, kiszolgáltatott emberre ismerünk. Tragikomikus. Tudunk-e így is nevetni?

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 2. péntek, 19:00

Bohócok - a GlobART társulat előadása

„Ebben a cirkuszban senki nem nevet” - jegyzi meg az egyik bohóc a darab elején. Mi kell ahhoz, hogy nevetni tudjunk minden körülmények között? Az élet maga, ahol meg kell találnunk a helyünket, s amit bátran, döntéseink következményeit felvállalva kell élnünk. Elfogadva, hogy minden, mi magunk is változunk. Mindegy, hogy milyen szerepet játszunk az élet nagy cirkuszában, mekkora bőröndöt cipelünk, cipeltetünk mással, vagy viszünk együtt; a játék maga a fontos. Ahogy a lány fogalmazza meg a darabban: „Bohócok nélkül senkinek nem kell a cirkusz.”
A néha szinte a burleszk elemeit is felvonultató cirkuszi jelenetek során saját bohóc létünkkel szembesülünk. És igen, tudunk nevetni magunkon.

Zenész Bohócok: Hegedűs Dániel (gitár), Ábel Andrea (fuvola)

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Zenés Kalandtúra – musical két részben-

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Kövess minket!


További ajánlataink


Pintér Béla és Társulata: Marshal Fifty-Six Szép

UP Újpesti Rendezvénytér

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

A magyar irodalom egyik legszívbemarkolóbb alkotása felnőtteket, fiatalokat egyaránt megérint. Közös gondolkodásunk és közbeszédünk része lett a grund, amely a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!