Program


Bognár Szilvia - Szívem kapujába. Akusztikus autentikus

Bognár Szilvia - Szívem kapujába. Akusztikus autentikus

Az ELTÉ-n néprajzot tanult, a Makám együttes énekesként vált ismertté, dolgozott az Állami Népi Együttessel, a Duna Művészegyüttessel, Sebő Ferenccel, Sebestyén Mártával és Rost Andreával, 2006-ban alakult saját együttesével már négy albumot jelentetett meg. Bognár Szilvia, akinek tevékenységét számos díjjal jutalmazták az elmúlt években, ezúttal erdélyi tájegységek dalait és bolgár népzenét tűzött zeneakadémiai koncertjének műsorára.

Zeneakadémia saját produkció. Zeneakadémia Jegyutalvány és Zeneakadémia Szabadfelhasználású Jegy felhasználható.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 8. szerda, 19:00

A rendkívül tudatos, varázslatos hangú énekesnő egy interjúban így fogalmazta meg ars poeticáját: „A hagyományos éneklés (és nem csak a magyar) rendkívül fontos értékeket hordoz. Nem csak a gyönyörű dallamokat, a sokszor örök érvényű érzelmeket megéneklő szövegeket, hanem az éneklésnek egy igen természetes, ösztönös módját, hangképzésben, díszítésben és gesztusokban egyaránt. Én ezt igyekszem minden körülmények között megőrizni.”

Hegedűs Máté (hegedű); Papp Endre (brácsa); Bognár András (nagybőgő); Bede Péter (szaxofon, furulya, kaval); Balogh Kálmán (cimbalom); Kónya István (lant)

Ajánlatunk


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

ANDREA BOCELLI - RÁADÁS! Szép

MVM Dome

A nagy érdeklődésre való tekintettel, Andrea Bocelli az immár teltházas november 23-i koncertje után november 24-én is fellép az MVM…

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!