Program


Bogár Muzsika koncert

Bogár Muzsika koncert

Bogár Muzsika koncert
október 27. 16:00
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 27. szombat, 16:00

A Fonogram díjra jelölt Bogár Muzsika zenekar egyedülállónak számít a hazai zenei palettán.
A zenekar egyik fő célja a zeneközpontúság, a kicsik számára elérhető nyelvezetet használva. Ennek tükrében koncertjeiken térbeli és időbeli zenei utazást kínálnak, miközben sokfajta ritmust, dallamot és egyéb zenei elemet felsorakoztatva vonják be a gyerekeket a zene értékteremtő világába. Legutóbbi, világzenei elemekkel tarkított, változatos lemezükön Nagy Bandó András megzenésített költeményei is helyet kaptak. Előadásukat Pálfy Zsolt zenész, színész és meseíró gyermekekhez közvetlenül szóló előadásmódja és Pintér Mónika énekes-zenepedagógus azonos néven évek óta működő zenés és mondókás gyermekfoglalkozásainak szellemisége egyaránt áthatja.

Jegyár: 1000 Ft

Ajánlatunk


„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Kövess minket!


További ajánlataink


ANDREA BOCELLI - RÁADÁS! Szép

MVM Dome

A nagy érdeklődésre való tekintettel, Andrea Bocelli az immár teltházas november 23-i koncertje után november 24-én is fellép az MVM…

Szentpéteri Csilla & Band - “Mojito” koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten! Vendég: Carolyn Zhang Yu koloratúrszoprán

A Rumini Berg Judit, a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének legismertebb műve, amit több ezer gyermek olvas kötelező irodalomként, alsótagozatban.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!