Program


Binder Quartet és Kovács Zoltán trió

Binder Quartet és Kovács Zoltán trió

Az egyik legtermékenyebb hazai szerző és előadó, Binder Károly és együttese, valamint egy fiatal formáció veszi be a Fonót.


 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 7. szombat, 20:00

A hetvenes évek végén, nyolcvanas ével elején működő legendás Binder Quartett /Binder Károly, Dresch Mihály, Benkő Róbert, Baló István/ az akkori magyar jazz-muzsika egyik legeredetibb és meghatározó formációja volt.
Binder Károly a zenekar felbomlása után, mint zeneszerző és előadóművész, számtalan nemzetközi és itthoni fesztivál, koncert rendszeres fellépőjeként jelentős sikereket ért el, nemzetközi díjakat kapott, majd - 46 szerzői lemez után - ismét zenekart alapított. Állandó partnerével, Borbély Mihállyal két kitűnő tehetségű fiatal muzsikussal bővítették ki a duó formációjukat: Benkó Ákos dobossal és Fonay Tibor basszus gitáros, bőgőssel.

A Kovács Zoltán(Kó)Trió 2014-ben alakult. A tagok számos hazai és külföldi jazzformáció és produkció résztvevői. Repertoárjuk gerincét saját darabok alkotják. Hangzásuk a klasszikus zenei gyökereken át, a kortárs zenei improvizáción keresztül a mainstream jazz világába kalauzol. Tagok: Kovács Zoltán-zongora, Soós Márton-bőgő, Cseh Balázs-dob, Vendég: Elek István-szaxofon

Ajánlatunk


A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A magyar irodalom egyik legszívbemarkolóbb alkotása felnőtteket, fiatalokat egyaránt megérint. Közös gondolkodásunk és közbeszédünk része lett a grund, amely a miénk, ahogy azt Dés-Geszti csupa érzelem, csupa dallam betétdalában éneklik a szereplők.

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Egy, kettő, három Szép

Átrium

Norrison bankigazgatónak egy óra áll a rendelkezésére, hogy csodát tegyen. Pártfogoltja választottjából kell decens üzletembert varázsolnia, felépítve egy új világot.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!